2016 Aso Faʻataunuʻu ma Gaioiga i Phoenix

Veterans Day Events i West Valley

O Novema uma matou te taofi ai ma faʻaalu sina taimi e faʻaaloalogia ai tagata Amerika i Veterans Day.

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O lenei itulau e aofia ai sauniga i nuu i Sisifo o Valley o Avondale, Glendale, Goodyear, Peoria, Sun City. Ou te faʻaauau pea ona faʻaopoopo mea tutupu ao faʻamatalaina auiliiliga, o lea siaki ai pea.

Afai na e taunuu i lenei itulau ae o loʻo e sailia moni gaoioiga ma mea tutupu i le aso o Me, e mafai ona e mauaina i latou nei . E toatele tagata e fenumiai ia mea e lua! I le tulaga faʻapitoa, o le Aso Faamanatu e tuʻuina atu e faʻaaloalo ai i latou ua maliliu ao latou tautua. Veterans Day o se aso e faʻaaloalogia ai i tatou o loʻo galulue pe o loʻo galulue nei. Leai lava - pe afai tatou te faʻaaluina le taimi e faʻafetai ai ia i latou o loʻo galulue pe sa tautua mo saolotoga tatou te fiafia i ai.

Veterans Day 5K i Peoria

O le Veterans Day Run o se vaega o le Aai o le Faamanatuina o le Aai o Peoria Veterans Day. O le 5K, faatasi ai ma se Family Fun Walk ma le Kids 'Mile Run i le New River Trail
I le 2016: Aso Toonaʻi, Novema 5
Nofoaga: Rio Vista Recreation Center
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: 7:30 i le taeao siaki
Tau: Totogi ulufale mo le tamoe ma savali, tusi resitala i luga o le initaneti.
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Peoria Tribute i Veterans

O le Aai o Peoria ma le Peoria Veterans Memorial Board o le a tatalaina ai le Veterans Memorial Wall ma faaleleia.

O lenei puipui na faia e faamamalu ai na alii ma tamaitai o loo galulue nei ma ua tautua i lo tatou atunuu. I le mulimuli ai i le Aso Fiafia a le Veterans Day, Peoria Mayor Cathy Carlat ma isi taitai mamalu o le a saunoa i luma o le tatalaina o le faamanatu. O le Veterans Memorial Wall, o se taʻitaʻitua taʻitaʻia e le tagatanuʻu, e 88 futu le uumi ma e faia i le paʻu lanu uliuli e iloa ai paʻu e lima o le auupega faʻaauupega: Army, Marine, Marines, Air Force and Coast Guard.

O le United States Great Seal e faʻaalia ma le totoa i luga o le vaega muamua o le valu futu vaega faatasi ai ma le lima lala o tautua ma se faʻasalaga faʻapitoa e faapea, "O lenei faʻamanatuga e tuutoina e le aai o Peoria ia i latou uma oe na galulue ma o loʻo auauna atu ia i matou atunuu i le puipuiga o le saolotoga. "
I le 2016: Aso Toonaʻi, Novema 5
Nofoaga: Rio Vista Community Park
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: mulimuli i le tamoe (luga)
Tau: saoloto
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Glendale Community College

O le Glendale Community College e faʻaaloalogia ai le au faifeau ma faʻamanatu ai Pearl Harbor ma faʻaaliga, failauga faapitoa, faʻasalaga, ma meaʻai (aʻo faʻaulu mulimuli).
I le 2016: Aso Tofi, Novema 10
Nofoaga: 6000 W. Olive Ave., Glendale (Mall Central)
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 10 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻaaloalo i Veterans

O se mea faʻapitoa e faʻaaloalogia ai taulaga na faia e alii ma tamaitai o le au faʻaauupega, faatasi ai ma o latou aiga, i le tautua i lo tatou atunuu. O paranesi uma e lima o le militeli ua valaaulia e auai. O se tulaga tulaga ese, o le tagata na faia le vaega o faatufugaga o le a tatalaina i le tausaga o le saafiafiga a le tausaga. Faʻaigoaina "Brotherhood," o le fasi pepa na faʻavasegaina, fuafuaina, ma gaosia e le 20 fitafita i luga o le WHAM Art Art: A Path to Healing program.

Sa auai tagata Veterania i se vasega tomai faapitoa-tusia vasega i le masina mo le tausaga e fatu ai le faatufugaga, lea e tu o se faamanatu faifaipea o le au uo e masani ona maua uma e le au fitafita. O le polokalama faʻaaloalogia aloaia e amata i le 3:15 i le afiafi faatasi ai ma le laumei a le atunuu ma le tuʻuina atu o lanu. O faʻamatalaga amata o le a tuʻuina atu e Mayor Georgia Lord ma mulimuli mai i le saunoaga a Lieutenant Colonel David Fitzgerald ma Dr Donna Fitzgerald. O le aso o le faʻaaloalo o le a faʻaalia ai auala eseese e faʻaaloalogia ai a tatou Veterans e aofia ai: Aufaʻatau a le Atunuʻu; Fesoʻotaʻiga Vaʻaia Fesoʻotaʻiga; Faʻaalia o le militeli; Falemoa moa; Faʻasalaga faʻaletagata-faʻavae; Faʻailoga o vāega faʻataʻitaʻi; Taʻaloga a le autalavou.
Faʻatalofa lelei
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 2 i le afiafi i le 4:30 pm

Avondale Veterans Day Fitness Fun Fun

O se faafiafiaga fiafia faaleaiga.

E aofia ai le 5K faʻamalositino malosi e tamomoʻe ai faʻamalosi i le tolauapiga. E mafai ona aofia i le pusa o nofoaga o nofoa afi ia nofoa-luga ma pisa, e mafai e le ammo ona sii i luga, paʻu paʻu ma isi mea uma, e faaiʻu uma i se mea e sili ona manaia (saogalemu!). A maeʻa le tamoe, o le Meaʻai a le Toa, pese musika, ma sili atu le malie. O le mea na tupu e faaiuina e ala i le totogiina o lo tatou faʻaaloalo i le au Veterania o loʻo auai, faatasi ai ma failauga mamalu mai le vanu. O tupe maua uma o le tamoe o le a agai tonu i le faʻatinoga o le Nofoaga Tutotonu o West Valley mo le Manumalo ma le Manumalo. O le taeao o le $ 5 i le tagata, e leai se totogi mo tagata matutua ma o latou aiga ma le faʻamaoniga a le militeri. O le taeao o loʻo aofia ai foi le vaega o le tau o le faamauina mo tagata o le vasega Fitness Fun Run. O le resitalaina o le $ 25 mo le militeli, veterans, ma i latou na muamua le resitalaina i luga o le initaneti ia Oketopa 26. O le resitalaina o aso e $ 35. Tusi resitala ia Oketopa 26 ina ia faʻamaonia se mitiafu gaioiga e leai se totogi ma se taga o faletupe.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Estrella Mountain Community College
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: 7 i le taeao, siaki le 8 i le taeao
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Veterans Day Celebration in Surprise

Ia faʻaaloalogia o matou tagata matutua ma faʻafeiloai atu ia i latou o loʻo galulue nei i a matou 'au. Pancake Breakfast ($ 4 i le taumafataga) e amata i le 7 i le taeao ma e lagolagosua ma togafitia e Nick's Diner. O loʻo mulimuli mai le Veterans Day Parade i le 9:30 i le taeao
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Surprise Recreation Campus ( faʻafanua )
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Glendale's Veterans Day Day

O le Aai o Glendale ma le Komiti a le Au Faʻatau Taua a le Glendale o le Glendale e valaaulia tagata lautele e auai i le 14th Annual Ceremony Day Veterans. O le a amataina le sauniga i totonu o le faletusi a le faletusi ma se tasi o failauga faapitoa, le Susuga Sili o John Sawyer o le 56th Operations Group i le Luke Air Force Base. I le mulimuli ai i le autu o le failauga, o le sauniga o le a faaauau pea i fafo i luga o le mutia o le potutusi, e lata ane i le Glendale Veterans Memorial, ma aofia ai le fuʻa o le fuʻa, faatasi ai ma se fuʻa Amerika, se fuʻa a le Arizona State ma se fuʻa POW / MIA. Faʻatonuina e le Glendale Public Art Program ma le tele o le faʻatupega e ala i le 1 pasene mo le Faʻatupega o Faʻataʻitusi, o le tusiata a Joe Tyler ua faaulutalaina "Mo Soo se Toto o le Toto-Mo Soifuaga Uma." E le gata i lea, o sui o le Aumalaga Veterans American Veterans ofo atu paloilo mo i latou e auai e faʻamalolo i le faaiuga o le mea na tupu ma se faʻamatalaga faʻapitoa e tuʻufaʻatasi i le mamalu o le auʻaunaga a alii ma tamaitai o Arisona. O lenei mea na tupu e leai se totogi ma tatala i tagata lautele. O le a tuʻuina atu faʻamalamalama mama, ae o sapalai mulimuli. Faamolemole ia matau o le Glendale Main Library lava ia o le a tapunia mo le aso malolo, e ui o le a tatala le falesa o le faletele mo lenei mea na tupu. Manatua: o le Glendale Main Library lava ia o le a tapunia mo le aso malolo, e ui lava o le a tatala le falesa fale mo lenei mea na tupu.
I le 2016: Aso Lulu, Novema 11 i le 9 i le taeao
Nofoaga: Glendale Main Library
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

O Faleoloa o Maricopa County Faʻailoa a tatou Veterans

I le 2005, na tuʻuina atu ai e le Komiti o Supavaisa a le Maricopa se folafolaga aloaia e faapea o Veterans Day mai lea taimi i luma o le a matauina o le aso o le Aso Faʻafetai a le Army i Maricopa County Parks. E faʻamalosia tagata faigaluega malolosi uma ma tagata le toaaga ina ia asia soʻo se paka o le itumalo ma fiafia i tafaoga faʻapitoa. O le pili o le ulufale atu i le $ 6 i le carload o le a faamatuu atu mo le au fitafita. Maricopa County Parks i West Valley: Adobe Dam, Buckeye Hills, Faletua Tutotonu i le Vaituloto Pleasant, Lake Pleasant, Estrella Mountain, White Tank Mountain.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻafeiloaʻi a Matou Taʻavale Tatala i Goodyear

O le 10K, 5K ma le Fiafiaga Faʻatasi Aiga ma le faʻatau faʻatau, faʻailoga fale, au taʻaloga a le au faʻapolofesa mascot foliga, vaega o vaʻavaʻa, musika, faʻaaliga faʻapitoa faapitoa, puipui mamalu o le militeli. O le Faʻatonu Cause Foundation e faʻaputu se tupe e lagolago ai ma faʻaaloalogia ai a tatou fitafita fitafita ma tagata taua. O se vaega o tupe maua mai lenei mea na tupu e manuia ai le Misiona Fesoasoani Fesoasoani a le Malo, o se tupe e le o ni tupe mama e maua ai le fesoasoani tau tupe ma le agaga i le galue malosi o le militeli, o latou aiga ma tagata manua. O le resitalaina e aofia ai le faamanatuina Salute Our Troops Tech Running Shirt (10k ma le 5k na o le), Totogi Timoteo, Patriotic Sunglasses, Custom Bib, ma Honor Sticker. O sui o le militeli malolosi ma litaea ua ulufale i le code "MILITARY" e maua ai le 20% mai le resitala.10K amata i le 8:30 i le taeao, 5K amata i le 8:45 i le taeao, amata le taamilosaga i le 9:45 I le taeao
I le 2016: leai se mea na tupu i le 2016. O le a toe foi mai i le 2017.
Nofoaga: Estrella Lakeside, Goodyear
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: 7:30 i le taeao siaki
Maua atili Faamatalaga ma Tusi Resitala: i luga o le initaneti

- - - - -

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.

O Novema uma tatou te taofi ai ma le itiiti ifo i sina taimi e faʻafeiloaʻi ai tagata matutua o Amerika i le Veterans Day.

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O lenei itulau e aofia ai sauniga i Scottsdale ma le itu i East Valley o Apache Junction, Chandler, Gilbert, Mesa ma Tempe.

Ou te faʻaauau pea ona faʻaopoopo mea tutupu ao faʻamatalaina auiliiliga, o lea siaki ai pea.

Afai na e taunuu i lenei itulau ae o loʻo e sailia moni gaoioiga ma mea tutupu i le aso o Me, e mafai ona e mauaina i latou nei . E toatele tagata e fenumiai ia mea e lua!

Veterans Resource Expo

Faʻaalia o le kolisi ma alalafaga, matata, ma avanoa faʻaaoaoga mo tagata matutua. Tagata failauga Sgt. O Gerry Jones, USMC, o le tusitala lauiloa ma le failautusi o le Town of Carefree, o le a ia faasoa atu lana tala o le auaunaga i le Taua Lona Lua a le Lalolagi ma Korea i le pe a ma le 2 i le afiafi. Meaʻai sapalai (ao sapalai mulimuli).
Nofoaga: Kolisi o Kolisi a Chandler-Gilbert, 2626 E Pecos Rd, Chandler (Agave Hall Room Room and Courtyard)
I le 2016: Aso Tofi, Novema 3
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 1 pm
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Saogalemu ma Veteran Expo (SAVE)

O se mea e leai se totogi mo le aiga atoa ma le nuu Veterans. Tagata auai e mafai ona aʻoaʻoina e uiga i le saogalemu o le tagata lava ia ma mea totino, auala e puipuia ai le afi ma solitulafono, pe faapefea ona maua se pemita o fale ma faʻailoga mo auaunaga ma polokalama na tuʻuina atu e le Itumalo o Chandler.

O le a mafai ona maua e le au veteranesa fesoasoani mai le Veterans Health Administration ma maua mai faʻamatalaga mai isi 'auʻaunaga faʻapitoa. E faʻamalosia foʻi tagata auai e aumai soʻo se pepa latou te mananaia i luga o le upega tafaʻilagi faapea foi le televise latou te mananao e lafoai ma le saogalemu. O le vavalalata auaunaga o loʻo tuʻuina atu e ProShred ma eGreen IT Solution ma lagolagoina e le fale o le fale.

O taavale afi saogalemu mo tagata lautele o le a faʻaalia ma o loʻo i ai i luga o le faatauina atu o loli meaai i le tele o meaʻai fiafia. I le taimi o le mea na tupu, e mafai e tagata auai ona faʻalogo i le "Lototele o tala o Arisona Military Aviators," o loʻo faʻaalia ai pailate o le helikopter na tautua i Vietnam, Iraq ma Afghanistan e faʻasoa atu nisi oo latou aafiaga. O lenei faʻaaliga o le a faia i le Maota Fono, mai le 10 i le taeao seia oo i le aoauli. O loʻo avanoa le taʻavale avanoa i le Faletalimalo a le Aai i Washington Street, i le va o Frye Road ma Chicago Street.
I le 2016: Aso Toonaʻi, Novema 5
Nofoaga: Chandler City Hall, 175 S. Arizona Ave., Chandler
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 10 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Scottsdale Community College

Veterans, tamaiti aʻoga ma le alalafaga ua valaʻaulia i se sauniga faʻaleleia mo tagata o loʻo i ai nei ma avea ma sui o le militeli e avea o se vaega o lona aso Veterans Day celebration i le Lua Waters Circle. O le a faʻafeiloaia i latou i le mamalu, faʻaaloalo, ma le faʻafetai. Malamalama mama o le a tautua (ao sapalai mulimuli).
I le 2016: Aso Tofi, Novema 10
Nofoaga: 9000 E. Chaparral Road, Scottsdale
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 8:30 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Nuʻu o Gilbert Veterans Day Day

Tuuina atu o lanu, musika e aʻoga i le lotoifale, failauga faapitoa faapitoa, meaʻai, ma isi mea.


I le 2016: Aso Tofi, Novema 10
Nofoaga: Gilbert Municipal Centre, 50 E. Civic Center Drive, i sautesasae o Gilbert ma Warner Roads
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 11 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Mesa Community College

O faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu o le a faʻasoa faʻamatalaga e uiga i aʻoaʻoga, faʻafiafiaga, ma avanoa ofo i le afioʻaga. O le aufaipese a le aufaipese o le a faatino ma faia talosaga mai le au matutua mai le 11 i le 11:45 i le taeao. Michael Somsan, o se tagata taua ma le tauaso, o le a ia faamatalaina lana tala musuia ma talanoa ma tagata auai e uiga i ona aafiaga ma taaloga taaalo mai 11:45 i le taeao i le 12: 15 pm O le a taina le keke o le Marine Corps i le 12:15 pm
I le 2016: Aso Tofi, Novema 10
Nofoaga: Southern & Dobson campus, 1833 W. Southern Ave., Mesa (Fale Tutotonu)
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 10 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

East Valley Veterans Parade

O le Vaega o Veterans Parade a le Veterans (MVPA) o se tamaititi laʻititi, e leai se tupe maua na maua i le East Valley veterans Parade talu mai le 2006 e faʻamaonia ai le au fitafita militeli, fitafita malolosi ma o latou aiga. O le faʻataʻitaʻiga o le a amata mai i le faʻaogaina o le Central Street ma le University Drive ma o le a malaga i saute i le Centre Street ma liliu i sisifo i le First Street. O le a faʻaauau le faʻaaliga i le First Street i Robson lea o le a muta. Vaai i ata o le parakalafa. A o lei oʻo i le paʻu, i le 10:30 i le taeao, o le a aofia ai se polokalama puupuu o le Hero Hero Welcome. O lenei polokalama o le a faʻaalia ma faʻaaloalo le au faitaʻaga ua filifilia po o le au litaea ua litaea oe o le Aai o Mesa e nonofo mo la latou tautua i lo tatou atunuu. O le parade e amata i le 11 i le papa.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Downtown Mesa (faʻapitoa i Valley Metro Rail)
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 11 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻamanuiaga Aloaia i Mesa

I le taimi lava e mulimuli ai i le faʻataʻitaʻiga o loʻo taua i luga, o le a faia se maliega a le Veterans 'Benefit Concert i le Mesa Arts Center. Fesoasoani e lagolago polokalame a Mesa Veteran's Programs ao fiafia i se konaseti saoloto, tagata fai pese, loli meaai ma sili atu. O foai o le a faʻamanuiaina ai Housing Our Heroes e tuʻuina ai fale mo tagata leai ni fale.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le aoauli i le 2 i le afiafi (vave mai le East Valley Veterans Parade)
Nofoaga: Mesa Arts Centre Alliance Pavilion Stage, 1 E. Autu Autu i Downtown Mesa (faʻapitoa e ValleyMetro Rail)
Tau: Faʻatau, faʻafetai i foai
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Taaloga Patriot i Mesa

O le Tausamiga o le Vaitafe o le Salt River Brass i tausaga taʻitasi ia Amerika e aofia ai le lotonuu filifilia.
I le 2016: Aso Sa, Novema 13 i le 3 i le afiafi
Nofoaga: Mesa Arts Centre
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 3 i le afiafi
Tau: $ 17 - $ 24 faʻatagaina lautele
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

O Faleoloa o Maricopa County Faʻailoa a tatou Veterans

I le 2005, na tuʻuina atu ai e le Komiti o Supavaisa a le Maricopa se folafolaga aloaia e faapea o Veterans Day mai lea taimi i luma o le a matauina o le aso o le Aso Faʻafetai a le Army i Maricopa County Parks. E faʻamalosia tagata faigaluega malolosi uma ma tagata le toaaga ina ia asia soʻo se paka o le itumalo ma fiafia i tafaoga faʻapitoa. O le pili o le ulufale atu i le $ 6 i le carload o le a faamatuu atu mo le au fitafita. Itumalo o Maricopa County i Scottsdale / Vasa i Sasaʻe: McDowell Mountain, San Tan Mountain, Usier Mountain.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

- - - - -

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.

O Novema uma tatou te taofi ai ma le itiiti ifo i sina taimi e faʻafeiloaʻi ai tagata matutua o Amerika i le Veterans Day.

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O lenei itulau e aofia ai sauniga i Phoenix ma Maricopa County Parks. Ou te faʻaauau pea ona faʻaopoopo mea tutupu ao faʻamatalaina auiliiliga, o lea siaki ai pea.

Afai na e taunuu i lenei itulau ae o loʻo e sailia moni gaoioiga ma mea tutupu i le aso o Me, e mafai ona e mauaina i latou nei . E toatele tagata e fenumiai ia mea e lua!

Daisy Mountain Veterans Parade

E sili atu i le 100 tagata ulufale mai o le a savavali i le parade na taitaia e Daisy Mountain Veterans. Ala amata e amata i Gavilan Peak Parkway ma faaiʻu i le Nofoaga Faitele. O le faʻataʻitaʻiga o le tausaga lenei o le a faamamaluina ai le Operation Desert Shield / Desert Storm Veterans.
I le 2016: Aso Toonaʻi, Novema 5
Nofoaga: Anthem Community Park
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 10 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Parakalafa o le Kolisi o Valley Valley Community College

Faʻamatalaga amata mai le PVCC Sui Peresetene o le Tamaititi Aoga Dr. Veronica Garcia, sosoo ai ma le National Anthem na faia e le fesoasoani lagolago a le PVCC, Aliceann Lunceford, le siitiaina o le fuʻa a le USMC i le taliaina o le Ofisa o le Leoleo, ma le Tautoga o le Agamalu na taitaiina e le PVCC Veterans Club.


I le 2016: Aso Gafua, Novema 7
Nofoaga: 18401 N. 32nd St, Phoenix
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 8:30 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Veterans Day Sunset Tribute & Dinner

Auai i vaega o le veterans, o leoleo lanu, tagata taʻalo ma failauga i le American Indian Veterans National Memorial mo se aso faʻapitoa o le sun.

O le itula e tasi itula e amata ai i le 5 i le afiafi; e saoloto ma avanoa i tagata lautele ae manaʻomia le RSVP. O se taumafataga e faamanatu ai le 50 tausaga o le Taua a Vietnam, o le a mulimuli mai, i totonu o le faletele a Steele Auditorium. Sau muamua i le aso e fiafia i le Larry Redhouse Trio e faia ni tagavai ma uluai fatuga e tuufaatasia ai le jazz masani, Latina ma le malie i totonu o le lotoifale tutotonu mai le 11 i le 4 i le afiafi.
I le 2016: Aso Gafua, Novema 7
Nofoaga: Faʻalogo i le Falemataʻaga, Phoenix i le American Indian Veterans National Memorial
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 5 i le afiafi
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Gateway Community College

GateWay to Arts, mo le faamamaluina o le Veterans Day ma galulue faʻatasi ma le Ofisa o GateWay Veterans ma le United States Navy, o loʻo tuʻuina mai ai le "The Flying Fleet." Auai i le au leoleo ma le au leoleo leoleo e faʻaaloalo i le siakiina o lenei ata mataga lemu mai le 1929. Park i le itu i sisifo mai le 38th Street agai atu i le Pupa Copper, o loʻo i totonu o le Integration Education building, pe tietie i le Faʻasalalau Malamalama i le Kolisi GateWay Community College.
I le 2016: Aso Gafua, Novema 7
Nofoaga: 108 N. 40th St., Phoenix (Vili Pipi / IE1302)
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: 6:30 pm
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Paradise Valley Community Veterans Appreciation BBQ

O tupe maua e maua ai faamanuiaga i le Veterans Club.

O le lisi o loʻo taʻua ai hamburgers, o vevela vevela, keke, ma le vai.
I le 2016: Aso Lulu, Novema 9
Nofoaga: 18401 N. 32nd St, Phoenix (KSC Courtyard)
Amata ile Taimi mo Mea na Tutupu: 11:30 i le taeao
Tau: $ 5 foai, saoloto mo tagata matutua ma aiga e iloagofie le militeri
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Phoenix College Flag Raising ma le agaga talisapaia Fair

O le a faia e sui o le Leoleo o le Vaʻalele se fuʻa vave o le fuʻa e sosoo ai ma le kofe ma le fafagaina i totonu o le Hannelly Centre. O le Faʻaaliga Talisapaia a le Veteran i le Sophomore Square o le a aofia ai maliega, taaloga, ma meaʻai, faʻapea foi ma le tele o tagata e ana galuega i luga o le 'upega tafaʻilagi o loʻo fiafia i le mauaina o tagata matutua.
I le 2016: Aso Lulu, Novema 9
Nofoaga: 1202 W Thomas Rd, Phoenix
Amata ile Taimi mo mea na tupu: fuʻa fuʻa i le 7:30 i le taeao; Faʻamasani i le aoauli
Tau: saoloto
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

South Mountain Community College Veterans Storytelling

E aofia ai i le South Mountain Mountain post-9/11 Veterans le latou tala ia latou lava upu.
I le 2016: Aso Tofi, Novema 10
Nofoaga: South Mountain Community Library, 7050 S 24th St., Phoenix
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 6 i le afiafi
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Ua Faamanatuina e Anetusi Aso Faʻatagata

I le 11:11 i le tausaga i le 11/11, o la o le la e susulu atu i pou e lima o le Anthem Veterans Memorial, e fai ma sui o paranesi e lima o le militeli, e fausia ai se malamalama lelei atoatoa o le la i luga o le mosaic o The Great Seal of the United Setete. O le tausaga nei, o le Anthem Community Council ma le Anthem Veterans Memorial Support e faamanatuina le lima o tausaga o le faapaiaga o le Faamanatuga. O le sauniga i le Faamanatuga e tatau ona tu pe tusa ma le 70 minute ma taʻitaʻia saʻo i le 11:11 i le malamalama i le AVM (e mafai ona maimoa e ala i le lanu LED). O nofoa ma paka e faʻatapulaʻaina. O le lotoa lata ane i le Faamanatuga o loʻo faʻaagaga mo ADA ma faʻamaumauga faʻamaumauga. O le ogatotonu ma le laʻititi i le paka, e maua mai Gavilan Peak Parkway ma Whitman Drive, o le a tatala; O loʻo i ai le paka o taavale i le faletalimalo i luga atu o le paka. O le a tamoʻe solo mai le aumalaga a Boulder Creek High School mai le 8 i le 9:30 i le taeao, ma toe foi mai le 11:45 i le taeao-12:30 i le afiafi. E faʻamalosia tagata nonofo i le lotoifale e savavali, uila pe feʻaveaʻi i le mea na tupu. O tagata auai e faʻamalosia e vave taunuu; aumai nofoa laʻau ma vai; ofu lanu mumu, paepae ma le lanumoana; ma aumai ni tamai fuʻa a Amerika. Polokalame faapitoa o le a faamanatuina ai le faʻalavelave, e aofia ai le faʻatautaia o le keke o le pancake na faʻatutuina e St. Rose Knights o Columbus, e amata i le 8 i le taeao. O le polokalame e faʻaaloalogia ai o tatou au matutua ma o latou aiga o le a aofia ai foi saunoaga a tagata matutua taua; musika patriotic e ProMusica Arizona, musika tifaga a Anthem ma se aufaipese a le autalavou a le vaitafe New River; se nofoaga o le "Faafeiloaʻi i se Veteran" ma le vaalele a le militeli.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Anthem Veterans Memorial i le Anthem Community Park
Taimi Amata mo Mea na Tutupu: 10 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Phoenix Veterans Day Parade

E tusa ma le 100 faʻailoga o faʻataʻitaʻiga, o le Veterans Day Parade o se faʻaalia o le militeri ma le vaʻaia o le vaʻalele, leoleo o le la, o le militeli, vaega o le taʻavale, tagata faasee, paluni, ma fusi. O faʻapotopotoga a le Veterans ', o fusi, o' au, o taʻavale a le militeli, o leoleo lanu, o le faʻaupuga o le militeli ma le 108th Army National Guard Band o loʻo avea foi ma vaega o lenei mea na tupu. O le solo e malaga i saute i le Central Avenue mai le Montebello Drive agai i Camelback Road, e agai agai i sasaʻe i le Camelback Road i le 7th Street, liliu agai i saute i le 7th Street ma faaiʻu i le Ala a Aʻoga Initia. Vaʻai i ata mai se tausaga talu ai (o le parade sa lagolagoina muamua e le VA).
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Central Phoenix
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 11 i le taeao
Tau: Faʻatau
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Veterans Day Gourd Dance

Ua valaaulia tagata lautele e auai i le Veterans Day Gourd Dance ma Potluck i le Pueblo Grande Museum mai le 11 i le 4 i le afiafi e faamamalu le manatuaina o tagata Veterans uma sa tautua i lo tatou malo. O le siva Gourd o loʻo taitaia e le Arizona Territory Gourd Society, o se vaega e leai ni tupe o American Indian United Veterans Warriors ma o latou aiga o loʻo faamanatu ma lagolagoina le afioaga o tagata Arisona i Arisona. Aumai lau ipu e sili ona e fiafia iai e faasoa i le taimi o le malologa i le va o siva.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Pueblo Grande Museum, Phoenix
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 11 i le taeao
Tau: Faʻatagaina le ulufale
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

O Faleoloa o Maricopa County Faʻailoa a tatou Veterans

I le 2005, na tuʻuina atu ai e le Komiti o Supavaisa a le Maricopa se folafolaga aloaia e faapea o Veterans Day mai lea taimi i luma o le a matauina o le aso o le Aso Faʻafetai a le Army i Maricopa County Parks. E faʻamalosia tagata faigaluega malolosi uma ma tagata le toaaga ina ia asia soʻo se paka o le itumalo ma fiafia i tafaoga faʻapitoa. O le pili o le ulufale atu i le $ 6 i le carload o le a faamatuu atu mo le au fitafita. Maricopa County Parks i Phoenix / Cave Creek: Cave Creek, Spur Cross Ranch.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Team RWB Phoenix Veteran's Jour 10k, 5k

O le 10K, 5K run ma le 1 Mile Run / Walk. O se vaega o tupe maua o le a alu saʻo i le Team Red, White ma Blue. O le misiona a le Team RWB o le faʻatamaoaigaina lea o soifuaga o tagata matutua a Amerika e ala i le faʻafesoʻotaʻi atu i latou i lo latou alalafaga e ala i galuega faaletino ma agafesootai.
I le 2016: Aso Toonaʻi, Novema 12
Nofoaga: Arizona Falls, 5802 E. Indian School Rd., Phoenix
Amata Amata mo Mea na Tutupu: 9 i le taeao
Tau: $ 35
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

- - - - -

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.

O Novema uma tatou te taofi ai ma le itiiti ifo i sina taimi e faʻafeiloaʻi ai tagata matutua o Amerika i le Veterans Day.

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O lenei itulau e aofia ai mea faʻapitoa i faleaiga, faʻamau, faleoloa, kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga ma pisinisi faʻapitonuʻu e ofoina atu faʻaletonu faamiliteli i se faʻaauau pea.

Afai na e taunuu i lenei itulau ae o loʻo e sailia moni gaoioiga ma mea tutupu i le aso o Me, e mafai ona e mauaina i latou nei . E toatele tagata e fenumiai ia mea e lua!

Lafoga ma Polokalama Faapitoa mo Tagata Veteatea

Faʻasaolotoina le ulufale atu i Arisona National Parks
E 16 taʻaloga a le atunuʻu, nofoaga faʻasolopito ma nofoaga faʻafiafia i Arizona o loʻo pulea e le National Park Service lea e ofoina atu le saʻolotoga mo tagata uma. Ole faʻaaogaina o le totogia e aofia ai totogifuapauina e ulufale ai, pili tau fefaʻatauaiga faapisinisi, ma pili tau ulufale. O isi pili e pei o le reservation, tolauapiga, asiasiga, faʻasalaga ma totogifuapauina na aoina e isi vaega e le o aofia ai.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: National Parks i AZ
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Aso o le Veteran 2016 i le Fale Autu Malosi
Veterans and Active Duty O tagata o le militeli e leai se totogi pe a faʻatonuina se tasi o mea nei (pe latou te filifilia se isi mea autu mo le $ 10 mai le tau o le lisi): Peʻa suamalie i luga o le Toast; Pulled Pork Hash ma Eggs; Pork Chops ma Eggs; Pumpkin Pecan Pancakes; Triple Berry French Toast.

E tatau ona faʻaali le ID faamiliteri.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 6:30 I le 2 i le afiafi
Nofoaga: O le Fale Autu o le Falemaʻi, 13623 N. 32nd St., Phoenix
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Free BBQ i Famous Dave's
O se saolotoga "Lua Meat Salute." O le "Lua Meat Salute" o se filifiliga o ni meaʻai eseese se lua, e aofia ai le St. Louis-Style Ribs, Georgia Chopped Pork, Texas Beef Brisket, Laʻau Faʻavalea poʻo le Faʻamaʻaina, Tulimanu poʻo le leai foi o le poulaʻau, Southside Rib Tips, Hot Link Sausage, Chicken Tenders or Beer-Battered Cod, sa tautua ma se fala o le fala Muffin ma se filifiliga o le tasi itu.

Faʻamaonia mo le 'ai-Faatoa naʻo. Faʻaaoga i tagata uma o le militeli ma faʻamaonia ID ID ma faʻamaoniga o le tautua faamiliteli e aofia ai le ID ID Uniformed Service ID, fai le DD-214 po o le taimi nei ma le faʻasalaga o faʻamatalaga ma le ata ID).
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 11 i le 10 i le afiafi
Nofoaga: Avanoa na o Chandler, Peoria, Mesa Riverview ma SanTan Village Mall Famous nofoaga a Dave
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Taofiaga Taumafa mo Veterans on Veterans Day i Abrazo
O falemai e ono o le Soifua Maloloina a Abrazo o le a maua ai meaai e leai se totogi i le au veterans i le Veterans Day e pei ona taua i lalo:
Abrazo Arrowhead Campus, 18701 N. 67th Ave., Glendale, ma
Abrazo Arisona Heart Hospital, 1930 E. Thomas Road, Phoenix
Auauna atu i le taumafataga o le taeao mai le 6: 30-9: 30 i le taeao e mafai e tagata o le nuʻu ona faʻatau le taeao mo le $ 4 tupe foaʻi. O tupe maua o le a foaiina atu i le Friend Best, o se faalapotopotoga e le faʻamalosia tupe e tuʻuina atu i le militeli Amerika fitafita faʻatasi ma le auʻaunaga poʻo le 'au faʻataʻitaʻi solo. O le taeao o le taumafataga a le Veterans o le a fua mai ai fualaʻau, puaa, soisi, fuamoa, taffils ma vine, oatmeal, pastries, yogurt ma inu inu.
Abrazo Central Campus, 2000 W. Bethany Home Road, Phoenix
Tuuina atu o taumafataga mai le 7 i le taeao i le 6:30 i le afiafi, o se mea e ulufale ai, o itu e lua, o se meainu tele ma le suamalie.

O keke kuki taofi ma puʻe lole o lole o le a faʻatau e faʻaleleia tupe mo le Polokalame o le Wounded Warrior.
Abrazo Maryvale Campus, 5102 W. Campbell Ave., Phoenix
Auauna atu i le taeao mai le 7 i le 10 i le taeao. E mafai ona filifili mai le fale o le cafeteria e oʻo atu i le $ 7 le tau. O tagata asiasi mai ma tagata matutua o le a maua se toesea 20 pasene i la latou 'aiga o le taeao.
Abrazo Scottsdale Campus, 3929 E. Bell Road, Scottsdale
Tuuina atu o se taumafataga fiafia i le au matutua i taimi o le kafe 6:30 i le 9:30 i le taeao (taeao o le taeao); 11 i le 2:30 i le afiafi (aoauli); ma le 4:30 i le 9:30 i le afiafi (taumafataga o le afiafi). O taumafa masani o le a tuʻuina atu i malo asiasi faʻatasi ma tagata faʻatau.
Abrazo West Campus, 13677 W. McDowell Road, Goodyear
Tuuina atu o meaai e leai se totogi i le au veterans i le taimi o le kafe: 7 i le 10 i le taeao (taeao o le taeao); 11 i le 4 i le afiafi (aoauli); ma le 5 i le 7 i le afiafi (taumafataga o le afiafi). O meaai e aofia ai se inisiua, itu e lua, o se meainu tele ma le suamalie.


O taumafa o le a taugata i lalo o le $ 10 i le taʻitasi.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Faʻamatalaga atili: luga o le initaneti

Aso o le Veteran i Pollack Tempe Cinemas
I le faʻaaloalogia oi latou uma o loʻo galulue i lo tatou malo sili, o Pollack Tempe Cinemas o loʻo ofoina atu le saolotoga i tagata fitafita uma ma fitafita militeli. O Pollack Tempe Cinemas Veteran's Day films e aofia ai le Bill1 Murray classic 1981, "Stripes," Clint Eastwood's "Gran Torino," le ata manumalo Quenton Tarantino, "Inglourious Basterds," ma le "The Patriot", faatasi ma Mel Gibson. Faʻaali se pepa ID faʻailoga a le militeli poʻo le veterans ID i le fale tifaga tiketi. I le tausaga atoa, o Pollack Tempe Cinemas e ofoina atu le $ 3 ulufale i tifaga uma, ma le $ 2 ulufale i Aso Lua.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Pollack Tempe Cinemas ( faʻafanua )
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Ausetalia State Parks Veteran Discount Program
Ua saunia e le polokalame:

Polokalame e le faʻaaoga i pepa malaga a le Kartchner Caverns State Park, pasese faʻapitoa, totogifuapauina faʻapitoa, totogifuapauina faʻapitoa, totogi o faʻatagaga faapitoa, soʻo se totogifuapauina talafeagai, totogi o tolauapiga po o totogifuapauina mo le taʻi lua. Polokalame ma mea na faia e isi vaega o pisinisi, tagata faʻatau pe faʻatau oloa e tuusaʻo mai le tuʻuina atu o le faʻaititia. E le talafeagai i le Boyce Thompson Arboretum State Park. Ina ia maua lau pasese, aumai lau pepa faʻamalosi Veteran poʻo lau Numera Faʻamasinoga o loʻo i ai i le paka o le Visitor Center ma talosagaina se Polokalama Faʻasalaga Veterans. O le a pasi le 2 tausaga mai le aso na tuʻuina atu ai.
I le 2016: faaauau pea
Faʻafanua o Ausetalia State Parks
Faʻamatalaga atili: luga o le initaneti pe valaʻau 602-542-4174

Ulufale mai i le AZ Heritage Center i Papago Park
Fale o le Falemataʻaga Faʻasolopito, ma ofoina atu le faʻatagaina i aso uma i veterans ma militeli malolosi.
I le 2016: aso uma (tapunia Aso Gafua)
Faʻamatalaga atili: luga o le initaneti

O se Sootaga Vaʻaia a le Veterans Day Ice Cream
Fiafia i se konaseti saoloto e faamanatu ma faamamalu ai o tatou tagata matutua, ma faamamafa i musika lotonuu ma se faaaliga / faamalamalamaina o le OSP's Mighty Wurlitzer Theatre Pipe Organ. E leai se mea taumafa o le a ofoina atu e ese mai i meainu ma asikulimi ma o le a avanoa e faʻatau i le lisiina o lisi o meaʻai. Organ Stop Pizza na o le taliaina o tinoitupe / siaki. Leai se aitalafu totogi aitalafu / aitalafu.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 1:30 pm i le 3 i le afiafi, faitotoa i le 1:15 pm
Nofoaga: Organ Stop Pizza , Mesa
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻasaolotoina Faʻasalaga mo Veterans i LEGOLand Discovery Centre
Veterans with ID o le a faʻatagaina i luga o le Veterans Day. E mafai e le aiga ona ulufale faatasi ma a latou Veteran ma mauaina se $ 3 mai le Faletupe a le militeri. Tempe.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Faʻamatalaga e uiga i le LEGOLAND Century Discovery

Faʻaavanoa Faʻataga mo Tagata Veteatea i SEA Life Arizona
Veterans with ID o le a faʻatagaina i luga o le Veterans Day. Aiga e mafai ona ulufale faatasi ma a latou Veteran mo le $ 10 i le tagata. Tempe.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
E sili atu i le SEA Life Arizona

O le Faletupe / Veteran Discount i Omni Scottsdale Resort & Spa i Montelucia
O Omni ua ofoina atu ni fua faatatau faapitoa mo tagata faigaluega a le Malo Tele ma le malolo litaea, o le Setete, City, County ma Local government, o tagata faigaluega malolosi ma litaea ma sui o Malo i fafo e ala i le ID moni. Le maualuga o potu e lua mo ID. E manaʻomia le ID faʻamaonia i le siakiina.
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Tag Faʻailoga Faʻailoa le Lagacy Lager i le Sierra Bonita Grill
Sierra Bonita Grill i Phoenix o le uluai faletele a le Valley e tautua le Dog Tag Brewing Legacy Lager, o se pia na faia e faʻaaloalo i olaga ma talatuu a toa totoa. O le Lagcy Lager a le Dog Tag e faʻamaʻiina i le sili atu le maualuga o le lua-laina pale ma le faʻapitoa faapitoa, Magnum ma Saaz hops, ma e faʻafefiloi ma se lema feʻai Amerika e leai se taimi. E tasi le pasene pasene o tupe a Dog Tag Brewing o loʻo ofoina atu i le Dog Tag Brewing Foundation. O le faʻavae o le faʻavae o le lagolago ma faʻaleleia taumafaiga a le Gold Star Family. Gold Star O aiga oi latou ia ua leiloloa tagata o le aiga i le tautuaina o lo tatou malo. Mo le lagolagoina atili o taumafaiga a le Dog Tag Brewing Foundation, o le a foai atu e Sierra Bonita Grill 50 pasene o le tau o le faatau mai le faatauina atu o pia taʻitasi i le faalapotopotoga.
I le 2016: Faʻaauauina pea, i lalo o le avanoa
Nofoaga: Sierra Bonita Grill, 7th St. & Glendale, Phoenix
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻatau fua o le 'au Veteransia
O le aufaigaluega a le militeli malolosi ma le litaea latou te mauaina se 'au mai saoloto mai le Twin Peaks' Aso faapitoa o le Aso Faraile i le Aso Faraile, Novema 11, lea e aofia ai Philly Cheesesteaks, Chicken Ranch Sandwiches, Tafalo Chicken Salads, Beer-Battered Chicken Tenders ma, ioe, Cheeseburgers. O le 'auʻaunaga saoloto e mo tagata e' ai-i tagata faatau, tasi mea a le tagata, i le faleʻai i le lua Valley Valley, 8787 E. Frank Lloyd Wright Blvd. i Scottsdale ma le 2135 E. Camelback Rd. i Phoenix.

Miraille Mile Deli
O le ofoina atu o le patriotic Pastrami Sandwich, fries and pickle mo le $ 9 mai le aso 7 Novema 7-13. O se mea faʻapitoa mo tagata uma - i le faʻamamaluina o le aso malolo ma le filifiliga palota.
I le 2016: Novema 7 - 13
Nofoaga: 4433 N. 16th Street, Phoenix
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Le Nofoaga
O lenei fale faletusi ma le uaina, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa a le Katoliko Charities, o loʻo ofoina atu ato e tolu o cafe Cafe Esperanza mo le $ 25 i le aso o le Veteran, Nov. 11, 2016. O le faleoloa e masani ona tau $ 10 i le taga. O le a latou ofoina atu foʻi le faʻasalalauga e leai se totogi mo le initaneti i le initaneti o 6 ato pe sili atu.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: 4727 N. 7th Ave., Phoenix
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Faʻasaʻolotoina i totonu o le meaʻai
O tagata malolosi uma e litaea poʻo litaea o le a maua se faʻasalalauga saoloto. O lenei ofo e faʻamapulaʻa i se pizza poʻo se salati i le tagata. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faʻaalia o le taua faʻailoga a le militeli pe faʻaʻofu i toniga. E leai se faʻatau e tatau ai.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: 15 vanu vanu
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Lisi Maketi Soifua Maloloina Luci
O lenei aso Veterans Day faʻaalia lau faʻaletonu militeri ma maua le 20% mai lau meaʻai poʻo mea inu. Ole faʻaitiitiga e faʻaaoga i le poloaiga a le veteran.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: Bethany ma le 16th Street, Phoenix
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Luci i le Orchard
O lenei aso Veterans Day faʻaalia lau faʻaletonu militeri ma maua le 20% mai lau meaʻai poʻo mea inu. Ole faʻaitiitiga e faʻaaoga i le poloaiga a le veteran.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: 15 vanu vanu
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Veterans Day i Hyatt Regency Phoenix
Ua lagolagoina e Hyatt Regency Phoenix le au veterans ma taumafa taumafa.

O ofo uma lava e manaʻomia ai le faʻamaoniga o le auaunaga i le foliga o se Palemia ID Card (faʻamalosi / faʻasao / litaea), Faʻamasinoga o le Faʻamasinoga ma le Faʻamasinoga o le taimi nei (LES), Laisene Avetaavale ma Veterans Designation, ata i laei, laei laei (pe afai o lau pemita o loʻo tuʻuina) , Faʻatonuina o le Faʻatonuina o le Konekarate (eg, Amerika Legion ma le VFW), DD214, faʻatagaina o pepa pepa, poʻo isi ituaiga o faʻamatalaga.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: 122 N. Lua Street, Phoenix
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Feʻaʻei se uila
O Pedego Scottsdale o le a ofoina atu i le au fou le avanoa e totogi ai le totogi, ae $ 100 mai le Pedego Electric Bike.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: 6945 E. 5th Avenue, Scottsdale
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Veterans Day i Casino Arizona ma Talking Stick Resort
E lua-a-tasi-le-taeao o le a ofoina atu i le Eagles Buffet i Casino Arizona ma le Wandering Horse Buffet i Talking Stick Resort. Mo le faʻaaogaina o le taua faapitoa, o alii ma tamaitai e tatau ona tuʻuina atu a latou faʻamaoniga o le tautua faʻapea foi a latou kata o le Club Rewards Club (o le auai ma le avea ma sui e leai se totogi). O i latou o loʻo taumafa o le a latou maua foi se malaga faʻamanatuga ma o latou taumafataga. O Casino Arizona o loʻo faʻafeiloaia foʻi le Taaloga Faʻafetai a le militeri i le aso 11 Novema mai le 11 i le taeao i le 1:15 i le afiafi, faatasi ai ma le $ 4,000 i le tau. I le taimi o le tauvaga, e lua minute minute o le a tamoe i le 15 minute. O le ulufale mai muamua e sau muamua, muamua ona tautua, ma e leai se saʻolotoga i le au fitafita ma le militeli fitafita oeo loo i ai a latou kata o le Club Rewards Club. Ina ia ulufale atu i le taamilosaga, e tatau i tagata ona resitala i le va o le 10:30 i le taeao ma le 1 i le afiafi i le Faletupe 248 latalata i le Bingo Hall.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 11 i le taeao i le 3 i le afiafi (aoauli)

Tuuina atu o le Centre Wellness Center
O lenei Arizona ua laiseneina le fomaʻi o vailaau faʻasaina o loʻo tuʻuina atu ai le 20% mai le latou faʻasalaga atoa. O le a maua foi e le au veterania le t-shirt o le Veteran's Day.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 8 i le taeao i le 7 i le afiafi
Nofoaga: Phoenix ma Mesa
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Larry H. Miller Dealerships
Larry H. Miller Dealerships i le nofoaga o Metro Phoenix e talisapaia le tuuto ma le galue malosi a tagata matutua ma i latou o loʻo galulue nei i le militeli. E pei o lea, o le tau faʻapitoa faʻapitoa a le militeli ma faʻaititia o loʻo ofoina atu i luga o Veterans Day ma le tausaga atoa (seʻi vagana ua faʻamaonia faapitoa):
Larry H. Miller Avondale Dodge Ram: $ 500 tupe maua i se taavale fou
Larry H. Miller Avondale Chrysler Jeep: $ 500 pasene i luga o se taavale fou
Larry H. Miller Peoria Dodge Ram: $ 500 cash cash cash on a new vehicle
Larry H. Miller Tupulaga Chrysler Dodge: Mai le aso 1 o Novema 21, faalua le toe totogi i luga o 2017 taavale fou ma le $ 1,000 pasene tupe. $ 500 pasene i luga o 2016 taavale i le vaitaimi lenei ma i luga o mamanu fou uma mulimuli ane.
Larry H. Miller Toyota Peoria: $ 500 mai soʻo se taavale fou a Toyota na faʻaaogaina le Toyota Financial Services. Faalua le toe totogi mai le aso Novema 11-13, 2016.
Larry H. Miller Hyundai Peoria: maua se $ 500 faaopoopo mai le 2015, 2016 ma le 2017 faʻataʻitaʻiga tausaga fou Hyundai.
Larry H. Miller Fiat Avondale: $ 500 pasene i luga o se taavale fou
I le 2016: faʻaauauina, sei vagana ua faʻamaonia i luga atu
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Central Kitchen
O se pizza pisuka e 10-inisi le pizza ma le puna vaiinu mo tagata uma o loʻo galulue, faʻaagaga, muamua pe veteran members uma Aso Faʻaipo o Aso Veteran.
I le 2016: Novema 11 - 13
Nofoaga: 5813 N. 7th Street, Phoenix
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Spinato's Pizzeria
Ua maua e le au veteranesa le 25% mai le latou taumafataga atoa.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11
Nofoaga: o nofoaga uma e lima i Phoenix, Scottsdale, Tempe, Ahwatukee
Isi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Fale o le Falemaʻi muamua
Veterans and Active Duty O tagata o le militeli e leai se totogi pe a faʻatonuina se tasi o mea nei (pe latou te filifilia se isi mea autu mo le $ 10 mai le tau o le lisi): Peʻa suamalie i luga o le Toast; Pulled Pork Hash ma Eggs; Pork Chops ma Eggs; Pumpkin Pecan Pancakes; Triple Berry French Toast. E tatau ona faʻaali le ID faamiliteri.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 6:30 i le taeao I le 2 i le afiafi
Nofoaga: 13623 N. 32nd St., Phoenix
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Jacksons Car Wash
I luga o le Veterans Day, o tagata uma o le Veterans ma le au fitafita o loʻo tuʻuina atu se pepa faʻamaonia aloaia a le militeri o le a maua se faʻamalositino e aunoa ma se totogi ($ 13.99 le aogā) i soo se auaunaga a le Jacksons Car Wash i le Vanu. I le gasologa o le tausaga, o sui o le au faamiliteli e maua se $ 3 le totogi i luga o le auʻaunaga atoa e fufuluina pe a latou tuʻuina atu a latou kata o le maliliega a le militeri i soʻo se auaunaga atoa a le Jacksons Car Wash.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 mai le 7:30 i le taeao i le 5:30 pm
Nofoaga: 11 nofoaga i Phoenix, Tempe, Scottsdale, Gilbert, Peoria
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Rico's American Grill
O Rico's American Grill o loo faifaimea faatasi ma Heroes Vodka, o se tupe a le Veteran, le vodka vilkaine e leai se ola e lagolagoina ai foai alofa a Amerika, e faamamalu, faamanatu ma toe faafoi atu i le au matutua ma le tiute galue alii ma tamaitai, e ala i le ofoina atu o le $ 5 inu faapitoa. $ 1 mai faʻatau Vodka taʻitasi a Hero i Amvets.
I le 2016: Novema 11 - 13
Luga: Pointe Hilton Squaw Peak Resort i Phoenix
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Sizzler
Faʻamanatuina o tagata matutua a le Iunaite Sitete ma tagata faigaluega a le vaega fitafita e iai se taumafataga e leai se totogi ma meainu i le Veterans Day. O tagata e valaʻai i le faʻamaoniga o le militeli e mafai ona filifili mo se tasi o filifiliga e tolu: o le ono ono aunese Tri Tip Steak, se tasi Malibu Chicken poʻo se Half Dozen Fried Shrimp. O 'ava malosi e leai ni kofe, tiʻeti tipi poʻo se puna vai inu. Faʻasinotonu taumafa i nofoaga e auai ai. O le faʻamaoniga o le tautua faamiliteli e aofia ai le US Identification Card Faʻamatalaga Card, US Uniform Services Papalu Faʻamatalaga Talosaga, Faʻamatalaga o Faʻamasinoga ma Faʻamatalaga o Aso Nei (LES), vāega o faʻataʻitaʻiga (ie, Amerika Legion ma le VFW), DD214, ata i le laiga a Amerika poʻo le ofuina o le toniga.
I le 2016: Aso Faraile, Novema 11 seia oʻo i le 4 i le afiafi
Nofoaga: 1050 S Country Club Dr., Mesa ma le 5060 W. Indian School Rd., Phoenix
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

Scottsdale Bullion & Coin
O le ofoina atu o se tulaga faapitoa 1% (tasi pasene) faʻaitiitiga i tagata totoa uma ma tagata totoa militeli i luga o faʻatau uma mai le aso 9 o Nov - Nov 11th , 2016. E le gata i lea, o le a tatou ofoina atu se vaega oa tatou tupe mama na faia ia Novema i le Amerika Service Animal Society.
I le 2016: Novema 9 - 11
Nofoaga: 14500 N Northsight Blvd # 204, Scottsdale
Maua nisi faʻamatalaga: luga o le initaneti

- - - - -

Itulau 1: Aso Faʻailoga o Veterans Day: West Valley
Itulau 2: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Scottsdale ma East Valley
Itulau 3: Aso Faʻailoga o Veterans Day: Anthem, Phoenix
Itulau 4: Faleaiga, Spa ma Fefaʻatauaʻiga

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.