2016 Faamanatuga ma Mea na Tutupu I Maui

Oketopa ia Tesema 2016 Mea na tutupu

Oketopa - Tesema

Masina / Vaiaso

Aso Tofi Mulimuli o Maʻi Masina uma
Faʻasalaga Musika a le Aliʻi i Lahaina
Faʻailogaina le Aso Tofi mulimuli i masina taʻitasi mai le 6-7: 30 i le afiafi, e mafai ona e malolo i lalo o le paolo o le faleoloa o le Baldwin House Museum i le tulimanu o Front & Dickenson Streets i Lahaina mo se musika musika e aunoa ma se totogi. Fiafia i le fiafia o leo o le au fai musika o loo taina pese masani ma lauiloa, taaalo i le tolulele, kuluma lemu ma le kitara i aso nei.

O se numera faatapulaaina o nofoa e maua; ie, palanikete poʻo nofoa o le matafaga maualalo. Ona o aso malolo, o le a faia le konaseti o Novema i le aso 19 o Novema ma le aso Tesema i le aso 24 o Tesema, 2015.

Aso Lua Aso Lua o le Masina
Lua Aso Faraile i Lahaina
Komiti a le Komiti a le LahainaTown Action faʻatasi ma le falemaʻi a Lahaina e galulue faʻatasi e lagolagoina le tele o itu i sisifo mo tamaiti. O lenei fesoasoani e faʻatagaina ai le leai o se tupe i le faʻatupeina ma o le mea na tupu e lagolagoina ai lo tatou alalafaga. Campbell Park o loʻo ola faʻatasi ma le faʻalauiloaina o meaʻai, oloa gaosi, ma mea taumafa mai le 5:30 i le 9 i le afiafi. O le Komiti o Action a le LahainaTown ua valaʻauina oe e faʻasoa i le fiafia aʻo e fiafia i se musika musika faʻatasi ma se mafuaaga.

Oketopa 2, 2016
Maui 'Ukulele Festival
Mai le 1: 00-6: 00 i le afiafi, o lenei tausamiga faaletausaga o se aoauli atoa o le 'ukulele music i le potu muamua, le Arts Arts & Cultural Centre. Aumai ou nofoa laʻau pe taʻavale se palanikeke i luga o le mutia ma faʻafiafia i nisi o le 'auvaʻa fiafia a le motu.

Talu mai le 2006, o le Maui Ukulele Festival na aofia ai Herb Ohta Sr. (Ohta-San), Jake Shimabukuro, Holunape, Raiatea Helm, Manoa DNA, Paula Fuga, Richard Hoopiʻi, Brittni Paiva, Kelly Boy Delima, Derek Sebastian ma sili atu.

Oketopa (aso TBA)
Taʻaloga o le Plantation o Lahaina
Mai le 5: 00-10: 30 i le afiafi, e mafai ona e faamanatuina le fiafiaga o Sisifo i Sisifo i le taimi o lenei tafaoga i le Pioneer Mill Smokestack & Locomotives i luga o le Lahainaluna Road.

Saunia mo meaai lelei, musika lelei ma malie malie mo le aiga atoa. Faʻasalaina le faʻatagaina - Faʻasaoina le paka

Oketopa 22, 2016
XTERRA Kapalua Trail Run - 5 / 10km
O uo ma aiga e mafai ona latou maua le manumalo i le lalolagi o le XTERRA, o loʻo i ai se auala e le mafai ai ona taʻavale i luga o le auala i le auala o le vaomatua o Maui, alo ese mai le cacti, ma le matagofie o le vasa. Faamolemole nofo i le lotoa XTERRA e le DT Fleming Beach.

Oketopa 23, 2016
XTERRA World Championship Off-Road Triathlon
O le Ritz-Carlton, Kapalua, Maui, o le taua lea o le XTERRA World Championship, o le mulimuli lea i se faasologa o le toeitiiti atoa le 100 o tafaoga o le triathlon i le 16 atunuu ma le 30+ US States. O le manatu o le tuʻuina atu lea o se sikoa maualuga o le lalolagi i luga o le auala mo tagata amateur ma tagata taʻalo afeleti. O le mea na tupu e aofia ai se avanoa e 800 tagata taʻavale mai 28 atunuu ma 42 US setete e aofia ai tagata tomai faapitoa ma le au amateurs. Mo le manuia o loʻo i ai le $ 105,000 i le tau faʻataʻatia. O le pailate a le lalolagi i luga o le auala, o le tuufaatasiga o se aau e 1.5-kilomita (1-mile), se 32-kilomita (20-maila) keke uila ma se auala e 10.5-kilomita (6.5 maila) e sili ona lelei e faamatalaina o se taʻavale vevela -mafaʻi solo i luga o vaomatua ma vaomatua. Mo le taʻavale e mulimuli i faailoilo i tua atu o le faitotoa autu o Kapalua ma ave lau isi agavale.

Oketopa 31, 2016
Halloween i Lahaina
O le auala autu o Lahaina ua liua i le faafiafiaga sili ona tele o le Halloween i le Pasefika. E amata uma lava i se tama (fanau) ma faʻauʻu i se tauvaga taʻalo a tagata matutua. Faʻafiafia faafiafiaga.

Novema 6-12, 2016
Restaurant Week Wailea
Ua faatulaga e Wailea Resort aso mo le faalauiloaina o le taumafataga, "Restaurant Week Wailea." O lenei faʻamanatuga o le meaʻai sili ona lelei a Wailea e faia i le 17 o falemalo i falemaʻi i Wailea Resort, Me 24-30. O le a toe faia e Chefs se tolu tulaga taua, muamua-seti menus mo na o le $ 29, $ 39 ma le $ 49 i le tagata. (E faʻatatau i le faleaiga - meainu, lafoga ma le faʻataʻaloga e le o aofia ai.) O le au faipisinisi e auai i le falemaʻi ma le Food Food Bank mo lenei tausaga faʻa-tausaga ma tupe maua mai menusisi faapitoa ua ofoina atu i le faʻapotopotoga.

Novema 11-12, 2016
Hula O Na Keiki
O le 26 o le tausaga o le Hula O Na Keiki o le a faia i le Kaanapali Beach Hotel. O Hula O Na Keiki o se tamaʻitaʻi solovaʻavaʻavavalea i tamaiti, o tamaiti mai vaitausaga 5 tausaga i le 17 tausaga o le a latou tauva i a latou vasega mo taui ma ulutala ua naunau. O se Taaloga o Arts Arts o le a faʻaalia i le taimi o le tauvaga o le vaiaso. O le au tusitala mai le setete atoa o le a lauiloa i totonu o le lotoa e faʻasoa atu a latou galuega matagofie o mea taugata, lavalava, mea faʻaoga a le Hawaii, ma mea faʻapitoa.

Novema 21-23, 2016
Maui Jim Maui Pule
O le Kolisi a Chaminade o Honolulu, o le Maui Jim Maui Invitory ua avea ma tafaoga sili ona lelei i le amataga o le tauvaga pasiketipolo i le kolisi ma polokalama maualuga a le malo o loo tauva i luma o le toatele o tagata i le Lahaina Civic Center. I le faaopoopo atu i le University of Chaminade, o isi au au nei o le a aofia ai le Iunivesite o Connecticut, Georgetown, North Carolina, Oklahoma State, Oregon, Tennessee, ma Wisconsin.

Tesema 2016
Faʻafiafiaga i Maui
Siaki le matou taʻitaʻia i le Kerisimasi ma isi aso malolo i le motu o Maui. O lenei tulaga o le a faafouina mo le 2016 i le tautoulu.

E te iloa isi faafiafiaga a Maui i le 2016? Afai o lea, lafo mai se imeli i auiliiliga ma le URL o la latou upega tafaʻilagi.