2016 Me Tausaga Tausaga mo Taʻaloga Manuia Beatles i Louisville

Will Abbey Road i le Vaitafe o loʻo tuua Louisville?

E!!!!! Na e faʻalogo i tala ?! 2016 o le tausaga mulimuli lea mo le Abbey Road i le Vaitafe i Louisville. O le aso aloaʻia o le Faamanatuga o le Aso Faʻailoga atonu e alu i se isi mea

I le amataga, pe o le tala foi, o le Galt House Hotel sa fiafia e fegalegaleai ma le au faafiafiaina. I le gasologa o tausaga sa i ai mataupu tau le puleaina ma le au faʻasalalau ua lagona nei o le faletalimalo i luga o Main Street e manatu o le umiaina o le Abbey Road i le Vaitafe o le Galt House.

"O le tausamiga e le o le Galt House," o le tala lea a Gary Jacob, o le na faavaeina ma faatulagaina le auala o Abbey i le Vaitafe. "O matou, ma o lea o le a matou faʻaaluina i le tausaga na sosoo ai pe a maua se tasi i Louisville o loʻo manaʻo e faʻatau le Abbey Road On The River, pe o le a matou maua se aai fou ma se faletalimalo i luga o le alatele 1-71 lea o le faletalimalo (lea matou te aumai miliona miliona tala i pisinisi femalagaaʻi i) e le faia ni mea e afaina ai le tausamiga ona ua latou manatu latou te mafaia. "

Na faʻatautaia e le aufaʻatasia a latou paaga sili - Vavave 3 Tala Fou, le Louisville Convention ma Tagata Ofisa asiasi, ma le ofisa a Muhammad Ali - ma ao latou moomoo uma e ese, ua latou malamalama uma pe aisea ua faia ai lenei faaiuga. 2016 o le a avea ma pa puipui ... tagata folafolaina faafiafiaga folafola atu e avea ma pati sili ona faatofa o le aai o le a mafaufau i ai!

(E te manatu e ono suia lenei mea? E mafai, fai mai le au ofisa o Galt House i se faʻamatalaga i le Facebook latou te faʻamoemoe o le a toe faia le faaiuga ma o le a aoga mo le Abbey Road i le Vaitafe e nofo ai.

O le tausamiga sa i Louisville mo le sili atu ma le sefulu tausaga, na siitia atu ai Abbey Road i le Vaitafe i Louisville mai Cleveland i le 2005.

O le a le Abbey Road On The River?

Abbey Road i le Vaitafe o se tausamiga o mea uma Fab Four. I se isi faaupuga, o le Abbey Road i luga o le Vaitafe o se aso lima-aso, o le tele o musika e faamanatu ai musika ma aganuu a The Beatles.

O le tausamiga e faia i Louisville, Kentucky i luga o le Aso Faamanatu o Aso Faamanatu, ma i Uosigitone, DC i tua atu o le vaiaso ole Labor Day. Fans ma musika e fiafia i le faiga o tausamiga ma oodles of band bands o loo taina ai musika a The Beatles.

O le misiona:

"Ona o Ioane Lennon, o Paul McCartney, George Harrison, ma Ringo Starr na avea le lalolagi ma nofoaga e sili atu ona fiafia, matou te folafola atu e faalautele a latou vaai e ala i le fatuina o se nofoaga fiafia ma le le fiafia mo a latou au e o mai faatasi ma uo ma aiga e iloa a latou meaalofa o musika , tusia ma faia i le filemu, alofa, ma le le faʻaleagaina i lona fatu.

Matou te tautino atu foi e mulimuli i lo latou agamalu ma le agaalofa, ma e pei ona ola Ioane ma Siaosi i la latou lava faaupuga, e faapena foi, o Paulo ma Ringo o loo faaauau pea ona ola maloloina ma fesootai a latou taleni uiga ese ma le alofa mo tagata.

Faatasi ai ma le faʻaaloalogia tele ma le lotofaafetai tatou te faamanatu a latou musika ma
le agaga o loo faaauau pea ona aumaia uma i tatou uma.

I o latou igoa, tatou te tauto atu e fiafia. "