2016 Snowball Gay Snow Festival i Northstar - Taʻaloga Tafao Taʻaloga a le Taʻaloga Taʻaloga

I le 2015, na faʻatautaia ai e le au faʻapotopotoga ia le Vaituloto o Tahoe Gay Ski i le maeʻa ai o le 19 tausaga. O le au faipule o le Elevation Mammoth Gay Ski Week ma le Altitude Iuta Gay Ski Week i Park City na faia ai se fou elevise Elevation Lake Tahoe ia Fepuari 2015, ae o lenei tusiga, e leai ni fuafuaga na faasilasilaina mo le 2016. Ole a tatou lafo nisi faʻamatalaga e uiga i soʻo se mea e tutupu i le lumanaʻi ao faʻasaʻolotoina faamatalaga.

O LGBT tagata taʻavale ma tagata taʻavale i luga o le kiona e tatau ona manatuaina, e ui i lea, o loʻo i ai pea se mea e tasi i le tahoe o Tahoe, Snowball Gay Snow Festival i Northstar, na faia i le aso 4 o Mati e oʻo i le aso 6 o Mati, 2016.

O lenei laʻau faʻapitoa i nisi o sisiva sili ona manaia i le itulagi o loʻo ofoina atu fale, lisiina o taavale, ma pasese pepa tiketi, isi taaloga taʻalo i le taumalulu, ma gay apres-ski and dance parties i le vaiaso atoa.

O lenei faafiafiaga o le taumalulu i le itu i matu o le vaituloto o le vaituloto o Tahoe, lata ane i le taulaga o Truckee, pe a ma le 45 minute le mamao agai i sautesisifo o Reno, Nev. , Ma le 3.5 itula i sasae-sasaʻe o San Francisco ).

Lake Tahoe e ufiufi ai se nofoaga tele, o lea e sili ai le siakiina o ofisa eseese o tafaoga maimoa ma tagata asiasi asiasi mo nisi faʻamatalaga e uiga i le 'ai, falemaʻi, ma femalagaaʻi i le itulagi. Tahoe South e aofia ai South Lake Tahoe, o le loto o le Tahoe Winterfest; ao North Lake Tahoe ei ai auiliiliga i nuu ma afioaga e pei o Crystal Bay, Incline Village, Squaw Valley, Northstar, Truckee, ma isi mea. Ma le mea mulimuli, afai o loʻo e fuafua e faʻaalu sina taimi faaopoopo i Reno, siaki le nofoaga fesoasoani o le LGBT malaga a le Reno-Sparks Convention ma le Pulega o Tagata Asiasi.