2017 Scottsdale Arts Festival: Faʻamatalaga ma Fautuaga Mo Auai

Taaloga Aloaia i le Aai o Scottsdale

E afe ma afe tagata o le a liliu atu i le Scottsdale Civic Center Mall mo se tausamiga e tolu aso e tumu i faafiafiaga, faatufugaga, faatufugaga, gaoioiga fegalegaleaiga, tala tusiata, ma isi mea. O le tautotogo i Scottsdale o lona uiga o le taimi lenei mo le Festival Festival Arts a Scottsdale, faatasi ai ma le sili atu ma le 170 tagata tusiata o loʻo galulue i le valiina, faʻatagata, tioata, mea teuteu, siliva, faʻataʻitaʻiga ma le tele o isi faʻasalalauga.

O le a le Scottsdale Arts Festival?

O le Scottsdale Arts Festival e faia i Mati taʻitasi.

E pei o le uluai tafaoga a le Scottsdale (na amata i le 1971), o le Tausamiga na maua ai le 25,000 tagata asiasi i le faaiuga o le vaiaso ma e masani lava ona filifilia o se tasi o faafiafiaga sili ona lelei i le malo. O tupe maua mai i le Scottsdale Arts Festival e fesoasoani e lagolago le Nofoaga Tutotonu a Scottsdale mo le aʻoaʻoina o aʻoaʻoga ma faʻatinoga a tagata lautele.

O afea?

Aso Faraile, Mati 10, 2017: 10 am i le 6 i le afiafi
Aso Toonaʻi, Mati 11, 2017: 10 i le 6 i le afiafi
Aso Sa, Mati 12, 2017: 10 i le 5 i le afiafi

O fea o iai?

O le Taaloga na faia i le Scottsdale Civic Center Mall, lea o loʻo i le Old Town Scottsdale e sosoo ma le Nofoaga Tutotonu o Scottsdale mo Arts Performing Arts .

O le faʻafanua lenei ma faʻamatalaga i le Scottsdale Arts Festival.

Falefaʻaloga i le Festival Scottsdale Arts Festival

Pakaina avanoa e maua:
1 - i totonu o le faletaavale o loʻo i sisifo o le Scottsdale Center mo Arts Performing Arts ma tuusaʻo i tua o le fale o Los Olivos i Wells Fargo Avenue.
2 - i le Old Town Parking Corral i East Second Street ma Brown Avenue
3 - i le fale faletusi o fale faitautusi o loʻo i luga o le Boulevard Drinkwater i East Second Street.

O le Downtown Scottsdale Trolley o le a maua ai oe iina. O le a faʻaalu itula e tele mo le tautua taavale. Talu ai ona o le ai ai le Tausiga o le Polokalame Polokalame i le Scottsdale Stadium i aso uma e tolu o le tausamiga, o le ai ai isi taʻavale i le tautua .

E faʻapefea ona ou mauaina tiketi ma o le a le tele oi latou?

E mafai ona e mauaina tiketi i le faitotoʻa i le aso o le mea na tupu poʻo muamua, i le initaneti.


Tagata matutua: $ 10 mo aso taitasi
Aso Faalua Aso: $ 15
Tamaiti aoga: $ 5 (e leʻo maua i le initaneti)
Tamaiti 12 ma lalo: leai se totogi
Tagata o le Nofoaga Tutotonu a Scottsdale mo le Faʻataʻitaʻiga ma le Scottsdale Museum of Contemporary Art: e leai se totogi

Ua i ai ni faʻaletupe?

E le o lena ou te iloa. I le taimi o le Tausamiga, o le a faʻatagaina i le Scottsdale Museum of Contemporary Art (SMoCA).

Faapitoa i lenei tausaga!

Los Trompos: o ata e ono o lanu lanu, felanulanuaʻi faʻatautaia na faia e le manumalo o le au tusiata Mekisiko ma tagata mamanu o Héctor Esrawe ma Ignacio Cadena o le ai ai i luga o nofoaga o le tausamiga.

Taofi e le lapoa taaloga togalaau faʻatoʻaga Jenga, Fesoʻotaʻi 4, Tagata e siakiina, Pusa Toss ma le Iard Dice.

Asiasi i le Community Art Studio ma feiloai ai ma tagata tusiata i le lotoifale. Matamata latou te valiina, vaneina, lalaga ma tusi. Sailiili i se potu avanoa, ma auai i galuega faatino, e aofia ai se falesa lautele, se faʻalauteleina o ata filo, teuteuga faʻataʻitaʻiga, faia o pepa faʻataʻitaʻi.

O le loli a le Soundbite , o se fegalegaleaiga i le va o Short Leash Hotdogs ma Uo a le Radio Radio KJZZ, o le a faia lana Taʻaloga Taaloga. O le fegalegaleaiga faʻatasi e faʻapipiʻi meaʻai ma le leo i se laasaga faʻavae mo faafiafiaga ola ma se atemotu o le pueina o ata. O le leo o le a faʻaalia polokalama i le faiga faʻapaʻaga ma le KJZZ 91.5 FM i le taimi o le vaiaso o le vaiaso.

O le Deep Eddy Hideaway o le a faʻaalia ai le Deep Eddy vodka samples i le Aso Toonai ma le Aso Sa (i le aoauli i le 4 i le afiafi) faatasi ai ma tafaoga ma taaloga. O vodka moli moli moli fou a Deep Eddy o le a amata ai lana Arisona i le Tausamiga.

I le Aso Toonai ma le Aso Sa, e mafai e tagata auai i le tausamiga ona fiafia i se ipu uaina mai le Trinity Oaks aʻo latou valiina a latou lava faʻamatalaga o le ata o le ALA alofa ma faʻasinoala patino mai se faiaʻoga tomai faapitoa ($ 25 i le tagata, 11 i le 1 i le afiafi;

O le taamilosaga savali a le Scottsdale Public Art i Old Town Scottsdale o le a taitaia e le Scott Artdale Public Art Director Donna Isaac ma le Pule o le Aoina ma Faʻaaliga Wendy Raisanen. O le maimoaga e amata i le Scottsdale Museum of Contemporary Art (SMoCA) i le 9 i le taeao o le Aso Toonaʻi, Mati 11. O le taamilosaga e toeitiiti atoa le 75 minute ma e aofia ai le 3/4 maila.

Tiketi ($ 15) maua i luga o le initaneti poʻo le valaau 480-499-TKTS (8587).

O le a se isi mea e tatau ona ou iloa?

O se timuga poʻo se mea mataʻina. Leai ni meaola e faatagaina. O le a toeitiiti atoa le 170 faleoloa tusiata / faleoloa, ola musika i vaega e lua, faʻataʻitaʻiga, taʻavale meaai ma sili atu.

E sili atu ma le 20 faʻaupuga ma le au Arisona o le a maua ai musika ma faafiafiaga ola i luga o vaega e lua, e aofia ai blues, atunuu / tagata, jazz, R & B, papa ma sili atu. Siaki le faʻatulagaga e iloa ai po o ai e faia.

O galuega o faatufugaga e maua mo le faʻatau saʻo mai le au tusiata ma e ala i le faʻataunuʻuina o faʻatauga i le initaneti.

Fautuaga mo le Asiasia o le Festival Festival Arts a Scottsdale

Ae a pe a iai nisi fesili?

Mo nisi faʻamatalaga, asiasi i le Scottsdale Arts Festival i luga o le initaneti.

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.