2017 Washington Nationals WInterfest: Winter Festival

Fiafia i se Fonotaga o le Taumalulu ma Faafeiloaia Mea na Tutupu i le Uelese Taaloga a le Washington Nationals

O le Washington Nationals na faʻapitoa i Winterfest tausaga i le Washington Convention Center i Washington, DC e faʻataga ai tagata faʻamanatu e faamanatu le 'au i le taimi o le vaitau. O tagata tagatanuu o le atunuu, o faiaoga ma tagata au o le au e auai i le tausamiga lea e ofoina atu ai se aso fiafia-tumu e aofia ai le tele o gaoioiga, e aofia ai pusi o paʻu, sauniga Q & A faapitoa, se Zone Sini, taaloga fegalegaleai ma le sili atu. O faʻamaumauga a le Autograph o le a avanoa i le amataga o Tesema i le muamua sau muamua e tuʻuina atu faʻamaumauga.

O Winterfest o se faʻasupega mo le Washington Nationals Dream Foundation, o se faʻalapotopotoga faʻavae alofa na faʻamalosia e faʻaleleia olaga o tamaiti ma tupulaga i Uosigitone, DC e ala i le lagolagoina o polokalame e taulai i aʻoaʻoga, tomai, meaʻai ma taaloga.

Aso ma le Taimi: Aso Toonaʻi, Tesema 16-17, 2017, 11:30 i le-4 i le afiafi

Nofoaga: Washington Congress Center, 801 Mount Vernon Place (i le 9th ma le 7th Sts.), NW
Uosigitone, DC. O le Nofoaga Sili Metro Station o le Mauga Vernon Square. Vaai i se faafanua ma ni faasinoga

Taumafa o Winterfest


Faʻatagaina: $ 35 Tagata matutua; $ 25 Tamaiti i lalo o le 12 tausaga le matua. Season Ticket O le a maua e tagata o loʻo umia $ 5 le totogi o le ulufale ma o le ai ai le avanoa faapitoa i le mea na tupu mo se itula atoa aʻo leʻi tatala le Winterfest i tagata lautele.

O tiketi e mafai ona faʻatauina i le initaneti i nationals.com/winterfest

E faʻamalosia tagata faʻamalosi e aumai se meataalo fou, e leʻi faʻaaogaina e manuia ai le Washington Washington Urban League ma manumalo ai i se avanoa e feiloai ai i se tagatanuu Nationals. O le a maua e le faʻailoa se pepa e tasi mo meaalofa taitasi na foaiina atu, ma e leai se tapulaa i le tele o meaalofa e mafai ona foai mai e se tagata. E toasefulu tagata foai o le a filifilia e le aunoa e feiloai ai ma se tagata taaalo a le Atunuu, ave ata ma maua ai taʻavale. O le feiloaiga ma le faʻafeiloaʻiga o le a faia i le leva o le aoauli ma e mafai ona o mai faatasi ma le tasi malo se tasi o tagata manumalo.

O le Washington Nationals, o le 'au lea o le' au soka a le Lerner, e 81 taʻaloga ile taʻaloga taʻitasi i Nationals Park, i le South Washington DC. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i Washington Nationals, tagaʻi i le Taiala i le Washington Nationals Baseball Club

E uiga i le Washington Nationals Dream Dream

O le Washington Nationals Foundation na faavaeina i le 2005 ma toe faʻalauiloaina e avea ma Washington Nationals Dream Foundation i le 2007 i lalo o le au fou o le au, le aiga Lerner ma paaga. O le Dream Dream o se 501 (c) 3 faalapotopotoga alofa, ID ID ID 34-2034830. O saofaga i lenei faalapotopotoga e toesea i lalo o le vaega 170 o le Tulafono Lautele Maualuga.

E mafai ona e faia se foai i le initaneti i le washington.nationals.mlb.com/was/community/dreamfoundation/give.