2018 Avaona Taaloga ma le Fish Department Outdoor Expo

Fefaʻatauaʻiga Faʻatauvaʻa, Faʻatau, Faʻatau, Faʻasalalau, ma Isi

O Taʻotoga taʻitasi o le Arisona Game ma le Fish Department e faʻapitoa i le atunuʻu e sili ona lauiloa e taʻua o le Outdoor Expo. O le tele tele o fafo i totonu o le setete, o lenei faʻasalalauga fefaʻasoaaʻi e mafai ai e tagata o vaitausaga uma ona auai i gaoioiga, matamata, ma auai i aʻoga e faatatau i meaola o Arisona , natura, tuliga, tolauapiga, taʻavale, faʻafiafiaga taufaʻatau, fanafana, taʻavale , ma fagogota.

Faʻaaliga Aso

Aso Toonaʻi, Mati 24, 2018, mai le 9:00 I le 5:00 pm
Aso Sa, Mati 25, 2018, mai le 9:00 am i le 4:00 pm

Faataga nofoaga

Ben Avery Shooting Facility

4044 W. Black Canyon Blvd., Phoenix, AZ 85086

Telefoni: 623-582-8313

Faʻailoga Faʻailoa

E leai ni tiketi e manaʻomia ma faʻatagaina ma paka e leai se totogi. O le tele o gaoioiga e leai se totogi (o loʻo i ai se laʻititi laʻititi mo auupega na faʻaaoga mo nisi taaloga ma taʻavale).

Faataʻitaʻiga Gaoioiga

E tele mea e fai i le Outdoor Expo, o le tele o ia mea o fesoʻotaʻiga. O gaioioiga e aofia ai le tele o tane fagota, o le vaʻavaʻavaʻa, taufaʻatau, ma isi taaloga taʻavale. Taumafai ni aʻoga faʻapitoa faʻapitoa e pei o le omea, taupulepulega, pusa, pisa, ma le fana. E mafai foi ona e matamata i le tauleʻaleʻa e oso i le tauvaga. O gaioiga uma lava e faia i se nofoaga e vaavaaia, saogalemu.

E mafai foi ona e suʻesuʻeina le OHV (mai le auala tele) ma le ATV (faʻaauau tele taavale).

Po o le sopoina o se fanua ma maua ai ni tolauapiga. Afai o loʻo i luga o le vai o lau mea lea, sailiili e uiga i le vevela ma le saogalemu o vaʻa. Ma i nei mea uma, e mafai ona e mataʻituina meaola o le lotoifale. Faauma le aso e asiasi atu ai ma le silia ma le 150 faʻailoga, e aofia ai faafiafiaga i fafo ma faʻasao, ofisa o le malo, ma tagata faʻatau pisinisi o oloa i fafo ma auaunaga.

Faʻatau faʻatau

O faʻataʻitaʻiga o manu feʻai, taxidermy, faʻatasi ai ma salu, ufiufi, ma luga o ulu o le a faʻatau atu i le taimi o le Expo. O meataitasi e foai pe faʻamaonia i le taimi o suʻesuʻega o le tulafono, pe mai i meaola na fasia i le faʻaaogaina o taavale. O tupe maua uma e alu i le puipuia o meaola o meaʻai a le setete faapea foi ma le faatauina mai o masini mo le suesuega o solitulafono o meaola.

Faʻaaliga Faʻamatalaga

Ua fautuaina oe e aumai a oe lava mea i fafo pe afai o iai, pe mafai foi ona e nonoina meafaigaluega i le Expo. O le tele o mea taumafa ma meainu e na o le taliaina o tinoitupe ia mautinoa ia aumai tupe e aloese ai i tau ATM. Ma lagona le saoloto e aumai tamaiti-o se mea e fiafia i ai le aiga-faauo!

E leai ni lafoga lafoga a Arisona e faʻaaoga e faʻaalia ai lenei mea na tupu. Aukona Game ma Fish, ma le Ben Avery Shooting Facility e faʻatupeina e totogifuapauina a le tagata faʻapitoa (i aso e ese mai i Aso Expo), laisene fagota ma tulimanu, ma faʻatagaina ma maua se fesoasoani tau tupe mai le Faaputugatupe o Measina (Aitalafu Lottery receipts).

Mo nisi faʻamatalaga, asiasi i le Arizona Game ma Fish i luga o le initaneti.