2015 Leitio o le Nofoaga Autu i le Nofoaga Autu

O le NYC Christmas Long-Running Kerisimasi Extravaganza e Faʻailoa ai le Maliega Faʻamanatuga mo Tausaga Uma

Ina ua: Novema 13, 2015-Ianuari 3, 2016

O fea: Radio Hall Music Hall, 1260 6th Ave., btwn W. 50th & W. 51st sts.

'O le vaitau e teu ai lou nofoa mo le faaaliga tele aso malolo i Niu Ioka: o le Radio City Christmas Feature. O se faaaliga fiafia i aso malolo-ma-siva i Manhattan talu mai le 1933, o le taʻaloga o le 2015 (tafaʻi mai i aso taʻitasi mai le aso 13 o Novema, 2015 e oʻo atu i Ianuari 3, 2016, e aofia ai i le Aso Kerisimasi), o le a toe aumai ai le tele o mea e fiafia i ai-faʻasolo, o le mea moni, i luga o na tulaga maualuga-kicking Rockettes-ma aofia ai foʻi nisi faʻaopoopoga lata mai, e faʻatatau i tekonolosi faʻapitoa ma faʻafouina faʻatalanoaga.

O le tele o le 90-minute minute e sili ona alofagia elemene faaleaganuu o le a toe foi mai, e aofia ai manu ola-lagolagoina "Soifua mai Soifua" (e aofia ai kamela, mamoe, ma asini); se vaaiga a Nutcracker ma pulou siva siva; ma luga o le aisa sikisa, i luga o le aisa. Ma le isi, saili mo fiafiaga faʻaonapo nei pei o se 3-D e tietie atu i le lagi o Niu Ioka ma Santa, aʻo ia agai atu mo lana fale fale meataalo i North Pole.

Mo le sili atu ma le 85 tausaga talu ai nei, o le vaega o le NYC holiday holiday mo le sili atu ma le 85 tausaga, o le a faʻaalia ai le tele o faʻataʻitaʻiga e pei o le "Parade of the Wooden Soldiers," ma se faʻamaumauga fou o le "Rag Lapoʻa, "lea na muamua faʻafeiloaia i le polokalame i le 1940 ma faʻaalia ai le tele o gaioiga e pei o le ola, taʻalo-siva siva.

O nisi o tekonolosi fou a le Kerisimasi e faʻaalia e ala i le numera mulimuli, "Snow" (lea na faʻataunuʻu muamua i le 2013), pe a suia le faletele i se taumalulu taumalulu, faʻaaloaloga mai le 4-futu le lautele, o le kiona e mafai ona faʻamalosi i le GPS e faʻafeiloaʻi lele mai i le ea (faʻafetai i le faʻaogaina o le helium ma le faʻamalosi afi).

Vaʻavaʻai foʻi mo le televise faʻasologa o numera ma le faʻaaogaina o tekinolosi e fatuina ai se mea faʻapitoa e faʻaleleia, faʻasalalau i luga o le laasaga sikola tetele, faʻatasi ai ma le fale faʻafiafia o le fale faʻataʻitaʻi ma le taualuga (faʻaaogaina i le taimi o le faʻaalia o vaega e pei o le "Nat Nativity" ma "New Ioka i le Kerisimasi ").

Faʻaali le tiketi amata i le $ 46 (tamaititi i lalo ifo o le 2 o loʻo nofo i luga o vae o matua) e mafai ona faʻatau i le ofisa o le falemaʻi i le Radio City Music Hall i aso uma, mai le 10am i le 6pm, poʻo le initaneti i le radiocitychristmas.com.

Fai nisi o tulitulimatagau, mo le masani ona momoli mai taʻaloga promotional mai fafo e pei o AAA ma McDonald's; o fefaʻatauaʻiga ua mavae na aofia ai le "faatau se tasi, maua se tasi saolotoga", faʻapea foʻi ma faʻaitiitiga faʻaitiitia.

O taʻaloga e tele taimi e alu ai i aso uma, ma e aofia ai faʻataʻitaʻiga i le taeao ma afiafi faaleaiga; O le televise a le Aai Tele e tatalaina le itula e tasi ae lei oo i taimi faatulagaina. Ia manatua o le gaosiga iloga lauiloa e tosina mai ai se miliona tagata maimoa i tausaga taʻitasi, o lea ia aua le faatuai i le puipuia o ou nofoa.