2016 Carolina Renaissance Festival

Tiketi, Taʻitaʻitiga, Vaiaso Faapitoa, Faʻatauga ma Isi

O tausaga uma o se vaega o Huntersville, Karolaina i Matu (e ese mai fafo atu o Charlotte) ua liua i le 16th Century European Country Fai pe a tatalaina le Carolina Renaissance Festival i tagata lautele i masina o Oketopa ma Novema.

O le Carolina Renaissance Festival o se faʻafefiloi o se paka faʻafiafia, faʻaalia, malie, musika, faʻatauga o le faʻafefe, tagata taʻavale, faʻatau, ma le faʻamalosi. O le tausamiga e salalau atu i luga o le 30 eka, ma e faigofie ona faʻaalu se aso atoa iina.

O fua faʻatatau, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga o le talafaasolopito o le talafaasolopito, e pei o le Queen's Court, aumaia le 16th Century i le ola. E iva laasaga o loʻo faʻatulagaina i musika, siva ma maliega ile afa itula. O faʻataʻitaʻiga o galuega taulima e faʻaauau pea i le gasologa o le aso. O se faʻaaliga sili ona taua o le toefaʻatasia o taʻaloga tauvaga ma fitafita i ofutau o loʻo faia i luga o solofanua i le King Tournament Arena.

Aso: O le Aso Toʻonaʻi e tatala Aso Toʻonaʻi ma Aso Sa mai Oketopa 1 e oʻo i le aso 20 o Novema, 2016

Itula: 10 i le 5:30 i le afiafi i Aso Toonai taitasi ma Aso Sa, timuga poʻo le susulu.

Faʻatagaina
O fetuunaiga o tau e eseese e faʻatatau i le a le vaiaso e te asiasi ai, pe ae faʻatau au tiketi, ma e oʻo lava i le auala e te faʻatau ai. E maua aitalafu tiketi, ao faʻasolosolo le taimi ina ia mafai ona e auai i aso uma o le tausamiga. O le ai ai le tolu aso aʻoga i le gasologa o le vaiaso, lea e mafai ai e tamaiti aʻoga ona faʻasaʻo tiketi.

Mo nisi faʻamatalaga, e aofia ai faʻamatalaga i le auala e faʻaitiitia ai tiketi, asiasi i le Carolina Renaissance Ticket Information Page .

Lauga, Faʻafanua, Taʻiala ma le Faʻasaoina
Afai o loʻo e asiasi e asiasi i le Renaissance Festival, o le a manaʻomia lou iloa pe faapefea ona e alu i ai! Talu ai o se "tasi taimi i le tausaga" mea na tutupu, atonu e te le manatua e tusa lava pe na e muamua.

E leai se mea e popole ai, aua o loʻo ia i matou mea uma e te manaʻomia e maua ai lau ala i le matou Carolina Renaissance Festival Lauga, Faʻasinoala ma le Itulau Faʻasao.

Vaiaso Faapitoa
O le tausamiga o le ai ai ni nai vaiaso faʻapitoa, e aofia ai le BrewFest Weekend, faʻafiafiaga faapitoa o Halloween, Kerisimasi Pirates, Semi Celt Trader Jams Weekend ma le Final Huzzah! Mo nisi faʻamatalaga ma nisi faʻamatalaga i nei vaiaso faaiʻu, asiasi i le Carolina Renaissance Festival i vaiaso taʻitasi vaiaso.

Carolina Renaissance Festival Costuming
O se vaega fiafia o le toatele o tagata asiasi i le Carolina Renaissance Festival o le tau. O le mea moni, e le tatau ona e laeiina le vaega e asiasi ma fiafia i le tausamiga, ma le toatele o tagata e leai. Ae mo i latou e faia, savavali i laufanua i le vaitau taimi e faʻaopoopoina i ou aafiaga. O iinei le mea e te lisi pe faʻatau ai se teuga, ma e faʻapefea foi ona fai sau lava (ma auina mai sau ata sili ona lelei!).

Mai musika i taʻaloga i faatufugaga ma aganuu, o loʻo i ai pea le tele o faafiafiaga e tutupu i le taulaga. Kiliki iinei mo se masina i le masina masina faʻamanatu o tausamiga i Charlotte . Iloa se tausamiga tatou te leʻi lisiina? Faailoa mai ia te au i le charlotte@aboutguide.com.