2016 Concerts i Lubber Run Amphitheater i Arlington, VA

Free Summer Performing i Lubber Run Park

O taumafanafana uma, e tele ituaiga o konaseti saoloto e faia i Arlington, Virginia. O le Lubber Run Amphitheater's performance series o loʻo tuʻuina atu e Arlington Cultural Affairs, faʻatasi ai ma le Lubber Run Amphitheater Foundation a Arlington Forrest. O mea e tutupu e talafeagai mo le aiga atoa. Leai se toesega po o tiketi e manaʻomia. Ua faʻamalosia tagata auai e mafaufau e faia se foai i le Lubber Run "Manaʻo lelei." I le taimi e timu ai, valaʻau (703) 228-1850 mo faʻamatalaga faʻamalo.

Aso: Iuni 17-Setema 18, 2018

Nofoaga
North Columbus Street & 2nd Street North (lua poloka i matu o Rt 50)
Arlington, Virginia

2016 Taaloga Faatasiga

Aso Faraile, Iulai 22, 8:00 i le afiafi ANTHONY PIROG & DAVE FALELEA. O tafaoga a Virosioso, Anthony Pirog ma Dave Chappell, ua lauiloa e avea ma tafaoga sili ona malolosi o le au tafaoga i le metro area.

Aso Toonaʻi, Iulai 23, 8:00 pm ASLANDO IULIUS. O se tasi o le aufaipese a Nigeria ma le paionia o le Afro agaga ma Afrobeat genres, Orlando Julius na amataina lana Lubber Run Amphitheater i le avea ai o se vaega o lana seti muamua o US i totonu o le sefulu tausaga.

Aso Sa, Iulai 24, 6:00 i le afiafi Levine Musika - Fegalegaleaiga Faʻatasi a le Aiga. E ala i le Muamua Musika, e tuufaatasia e Levine le sili ona lelei o aoga aʻoga laiti i polokalama malie, malosi, ma fatufatuga e faʻaleleia ai le DC DC i le sili atu ona faʻamalosia ai aʻoaʻoga musika mo tamaiti e 4 masina i le 8 tausaga ma o latou aiga.

Aso Faraile, Iulai 29, 8:00 pm DC HIGHLIFE STARS. DC Highlife Stars o loʻo faʻatautaia le galulue faʻatasi i le va o Emepaea Eme Eme (Eme & Heteru) ma Michael Shereikis (Chopteeth Afrofunk Big Band), e aofia ai nisi o musika Aferika sili ona lelei i le DC DC. E le o se galuega faatino lenei. O le mea lenei mo le alu i lalo!

O le faletalimalo lea o Aferika, o le maualuga ma le rumba, bikutsi, sina zouglou, nisi o le Reggae Aferika i Sisifo ma mea malie i le va.

Aso Toonaʻi, Iulai 30, 8:00 pm CAZ. Caz o se Uosigitone, fai pesega / tusitala ma le solo pese a DC, o loʻo faʻapipiʻiina ma lana lava faʻamaufaʻailoga se tuufaatasiga o le papa, agaga ma le reggae.

Aso Sa, Iulai 31, 6:00 i le afiafi O LE TAMAITAI, I le 29 tausaga, na manumalo talu ai nei lenei vaega fou i le 2015 WAMMIE Awards: "Best Roots Rock Band" ma mo le fanau matua a Jr. (la latou moniker mo musika e faamasani tamaiti) " Best Kids Artists ".

Aso Faraile, Aokuso 5, 8:00 i le afiafi AMADOU KOUYATE. A o fanau mai i Uosigitone, DC, o Amadou Kouyate o le vaitausaga 150 lea o le au Kouyate ma ua suʻesuʻe ma faatino musika Manding talu mai ona tolu ona tausaga. O ia o le djembe ma le aufaasese, o ia foi na te taina le kora 21-string, lea na ia aoaoina muamua faatasi ma lona tamamatua o Djimo Kouyate ma isi matai o Diali --oral historians / musicians - o le Manding tradition i Aferika i Sisifo.

Aso Toonaʻi, Aokuso 6, 8:00 i le afiafi ASO FAʻAMAITAIGA US. O le US Army Blues, o se vaega o le Vaegaau a le Iunaite Setete o "Pershing's Own," o le au muamua jazz o le United States Army.

Aso Sa, Aokuso 7, 6:00 i le afiafi MARGOT MACDONALD.

Faʻaalia i Concerto Tinoa a le NPR, Leo o Amerika ma TEDx; tusipese, leo leo ma ola ola, Margot MacDonald o loo fusia ai se 'au e tasi-tamaitai. O se ta kitara ma se ta piano, ua faalauteleina le meafaifaaili a Margot e aofia ai ni leo leo le lelei na faia ma gaoioi ola i luga o le nofoaga e ala i le faaaogaina o se pedal tafatafa.

Aso Faraile, Aokuso 12, 8:00 i le afiafi MARY ALOUETTE ("The Lark"). O se pese lauiloa a Kanata-o le manumalo manumalo i le jazz singer / leo pese / telefoniiga o le leo o Mary Alouette e taofiofia le leo ma le pulea na maua e ala i le taina o pese ma le lagona faalelagona o se jazz ma se tagata pese pese i lana galuega o le avea o se Gypsy Jazz singer.

Aso Toonaʻi, Aokuso 13, 8:00 pm MBONGWANA STAR. O le fatuina o le fiafia i le CD muamua i le taimi mulimuli o le World Circuit, Mbongwana Star, o le vaega e 7 mai le Democratic Republic of Congo ua amata la latou Lubber Run Amphitheater i lenei faatinoga.

Aso Sa, Aokuso 14, 6:00 pm RICO AMERO. O le tuufaatasia o pese mai le tele o ituaiga, o le a latou o faatasi ma nisi o musika lelei a le eria a Uosigitone, oeo le a mautinoa o lau malaga o le a avea ma se mea malie ma fiafia.

Uepi saite: www.arlingtonarts.org

Vaʻavaʻai i faʻatalatalanoaga e sili atu i le taumafanafana i le Washington DC Area

Tagai foi i le Top 10 Mea e Fai i Arlington, Virginia