2018 Rock 'n' Roll Arizona Marathon ma le 1/2 Marathon

Tagata taʻavale, Taʻavaʻava, Musika, ma Faafiafiaga

O le Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon amata i Phoenix, faʻaauauina e Scottsdale, ma maeʻa i Tempe, Arizona. O loʻo i ai foi le 5K, 10K ma le taʻaloga a tamaiti. O le ae mauaina musika musika i maila uma, ma e faʻamoemoe o le a maua e Phoenix lona taumalulu atoatoa i le nofoaga mo le aso o le PF Chang's® Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon. O le mea moni o se aso e tolu-aso, o loʻo i ai se Faʻafitauli mo le Soifua Maloloina ma le Soifua Maloloina mo aso e lua ao lumanaʻi le taʻaloga moni.

O le a le Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon?

Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon e sili atu nai lo se mea e tupu. O se mea e taʻavale ai faʻataʻavalega ma ni fusi, faʻafiafiaga, faʻaaliga ma sili atu. O le faʻasalalauga faʻatasi lea i le Iunaite Setete, ma o se mea e manaʻomia mo Boston Marathon.

O afea?

Taʻaloga: Rock Rock
Taʻaloga Taʻaloga: Aso Toonaʻi, Ianuari 13, 2018
Amata le Taimi: 10 i le taeao mo le muamua talo

Taʻaloga: 5K
Taʻaloga Taʻaloga: Aso Toonaʻi, Ianuari 13, 2018
Amata le Taimi: 8 i le taeao

Taʻaloga: 10K
Taʻaloga Taʻaloga: Aso Sa, Ianuari 14, 2018
Amata Le Taimi: 7:50 i le taeao

Taʻaloga: Half Marathon
Taʻaloga Taʻaloga: Aso Sa, Ianuari 14, 2018
Amata Le Taimi: 7:50 i le taeao

Taʻaloga: Marathon
Taʻaloga Taʻaloga: Aso Sa, Ianuari 14, 2018
Amata Le Taimi: 7:50 i le taeao

O fea e tupu ai?

O le amataga ma le maeʻa o laina e faʻaleleia ai le toʻatele o tagata e toʻatele e auai ma matamata i le mea na tupu. O le Half Marathon e amata i le Iunivesite o Dr. i le College Ave. O le laina maeʻa e tutusa mo ituaiga uma: Ash ma Rio Salado Parkway i le Tempe Beach Park .

O le a amata le taamilosaga o le marathon i Downtown Phoenix i le Arizona Center . O le faʻafanua lenei o le tuuga taʻavale.

O amataga mo ituaiga uma e lua e latalata i se Vanu Metro Light Rail Station . O le a faʻaaogaina e tagata taʻavale Marathon le 3rd Street ma Washington / Jefferson Stations ma tagata taʻavale i le Half Marathon i Tempe e mafai ona faʻaaoga le Nofoaga Faʻasao ma le Iunivesite .

I le maeʻa laina, e mafai ona e alu i luga o le Rail Rail i le Mill Avenue & Third Street Station .

O le Matagaluega o Felauaiga a Arizona e masani lava ona maua ai faʻamatalaga au taʻavale, e aofia ai soʻo se malaga poʻo ni auala, mo le Rock 'n' Roll Arizona Marathon. Valaʻau 5-1-1, ona 7. O le valaau e leai se totogi.

Valley Metro o laina laina afi o le a ofoina atu le auaunaga sili atu e auauna atu i le Rock 'n' Roll Marathon. Ina ia fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi tagata auai e amata laina i le taulaga o Phoenix ma Tempe, o le a taʻalo ai nofoaafi i le 10 minute i le va o le 5 i le taeao i le amataga o le taamilosaga pe a ma le 7:30 i le taeao. E pei ona mafai ona e mafaufauina, o le ai ai se toe faʻaleleia tele o femalagaiga lautele mo nei mea tutupu, e aofia ai le tele o nofoaafi moli e tapunia mo se vaitaimi i le taeao. E mafai ona e faitau e uiga i pasi ma nofoaafi suiga iinei. Mo faʻasalaga lautele auala ma taʻavale taʻavale e aʻafia e taʻaloga, siaki Tempe i le initaneti.

E i ai pili totogi / faʻatagaina?

Afai o loʻo e tamoʻe i se tasi o mea na tupu, e mafai ona e lesitala i le initaneti. E i ai totogifuapauina mo le ulufale atu i mea uma e tutupu. Filifili lau numera o le Taʻaloga, Taʻaloga Tuai, T-mitiafu ma le pusa paii i le Health & Fitness Expo o loʻo i le Phoenix Convention Center, Fale i Saute . E tatau i tagata tamoʻe ona faʻaali le ID ID e piki ai a latou taʻaloga taʻavale ma le taimi faʻatusa.

A maeʻa le resitalaina ile initaneti, e mafai ona e lesitala i le Health & Fitness Expo pe afai avanoa avanoa (i se tau maualuga atu). E leai se laiga o le aso.

E i ai ni faʻaititia i totogifuapauina o le lesitalaina?

Tagata faigaluega faʻaagaga, faʻaagaga, veteran, poʻo le militeli litaea, muamua tali ma tagata faigaluega a le malo e mafai ona agavaa mo faʻapitoa faʻaititia. Siaki GovX.com i luga ole initaneti mo avanoa mamao.

E leai se totogi e avea ma matamata i le tuuga pe mo le auai i le Health & Fitness Expo.

Manaomia se Faletalimalo?

O nisi nei o faletalimalo ua fautuaina e lata i le amataga ma le maeʻa laina.

Fautuaga e Sefulu mo Marathon Spectators

Atonu e le o oe o se tagata faimalaga, poʻo se sui o se 'au, poʻo se tasi foi o le au aʻoga o se aʻoga i le lotoifale, ae o le ai ai le tele o isi tagata e pei oe oe mananao e matamata i tagata taaalo e auai i le Rock' n ' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon.

O nisi nei o fautuaga mo le fiafia i le mea na tupu.

  1. A o le i amataina le marathon, e te manao e piki le taʻiala Rock 'n' Roll Arizona Spectator Guide i le Health & Fitness Expo mo faʻamatalaga sili ona lelei. O le Health & Fitness Expo e saoloto ma tatala i tagata lautele.
  2. Ia avea oe ma se au maimoa foafoa. Faailoga, taʻifau ma teuga e masani ona faaopoopo i faafiafiaga mo tagata taʻavale ma tagata savavali i le gasologa o le vasega.
  3. Fuafua e suʻe se tasi pe lua faʻailoga i luga o le vasega e fiafia ai mo lau tagata faimalaga fiafia poʻo le savali savali ina ia mafai ona e faia i le tini i le taimi.
  4. O nisi o pito sili ona lelei e matamata i ai o loʻo i ai fusi.
  5. Fuafua mamao ma iloa le mea o loʻo i ai auala.
  6. Aumai le puipui, puipui, vai, ma se mea pueata, ma fai ni seevae savali lelei. I le avea ai o se tagata matamata, atonu e te ono paka mamao atu nai lo tagata volenitia ma tagata taaalo.
  7. Auai vave i le tini e maua ai se nofoaga i nofoaga aupito sili ona maimoaina.
  8. Laei i laupepa. O le vevela o le vevela i le ogatotonu o Ianuari i le Phoenix e tusa ma le 45 ° F i le amataga ma le 65 ° F i le maeʻa. O le a malulu i le taeao!
  9. O le a le tuua na o oe. O se mea taua tele lenei ma taʻavale o le a avea ma se moemoega. Tuu le tele o le taimi, ma ia onosai.

O le a se isi mea e tatau ona ou iloa?

O le Kids Rock e tupu mo tamaiti mai le taʻi 12 tausaga. E eseese mamao, e fuafua i le tausaga. Tamaiti 7 - 12 tausaga e tamomoe i le maila e tasi.

O le Health & Fitness Expo o loʻo i le Phoenix Convention Center (Maota i Saute) ma o le a tatala atu i tagata lautele i le Aso Faraile, Ianuari 12, 2018 mai le aoauli i le 7 i le afiafi, ma le Aso Toonaʻi, Ianuari 13, 2018 mai le 9 i le 5 pm Faʻaaliga o le a faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi, mea e faʻaaogaina ai, mea tau taaloga, faʻamalositino ma faʻamatalaga paleni, ma sili atu. O le ulufale i le Health & Fitness Expo e leai se totogi, ae e le o saunia le paka. Ia nofouta e le maua fua mita moli i Phoenix, e oʻo lava i faaiuga o vaiaso.

E tele avanoa e mafai ai ona e matamata i le tuuga i le aso 14 o Ianuari ma fiafia mo au tagata e fiafia i ai. E mafai ona e mauaina ala faʻataʻatia i luga. Manatua o le a foliga mai o le malulu i le vaveao, ona faʻamafana ai lea.

O le ai ai ni fusuaga ma aʻoga maualuga e faʻamalosia sikoa i le faagasologa atoa mo le aso o le marathon, ma o le ai ai se konaseti saoloto i le Faʻailoga Line Festival. O le ulu o le 2018 o le (TBA).

Ae a pe a iai nisi fesili?

Mo nisi faʻamatalaga, asiasi i le Rock 'n' Roll Arizona Marathon & 1/2 Marathon online.

O aso uma, taimi, tau ma taulaga e mafai ona suia e aunoa ma se faʻasilasilaga.