1,000-Foot Water Slide Malaga i se Aai latalata ia Oe

Saili po o fea e mafai ona e tietie ai i le vai vai i lenei taumafanafana.

Suʻe se auala fou e faʻamalo ai i le taimi o le taumafanafana? I le tausaga a sau (ma atonu i tua atu), o le a faatuina e le kamupani a Sate Leki se seti o vai e 1,000 futu i aai i le salafa o Amerika ma Kanata.

Faʻasalalau le Aai o se tasi lea o vaega tele o le Slip'N Slide i lalo o le auala o le aai. O se nofoaga lelei lelei e faʻamafanafana ai i se vevela vevela aso ma se auala sili e faʻaalu ai taimi i fafo ma au uo ma aiga.

O fea e Maua ai le Faʻailoga o le Aai

I le tausaga ua tuanaʻi, na amata ai ona alu ese mai Florida mai i le Aso Valenitina (muamua taofi: West Palm Beach) ma nofo ai i le vevela o le tau i le masina o Me. O tautotogo e aofia ai Tallahassee (Aperila 4), Tucson (Me 2), Phoenix (Me 16), El Paso (Me 23), ma Pensacola (Me 30).

I le taimi atoa o le tau mafanafana ma le amataga o le tautoulu, Faʻasalalau le Aʻai na oso atu i le itu ma le ogatotonu o le atunuʻu. Faʻasaga le taʻavale o le Aʻai i totonu o taulaga tetele ma nisi aai tele. O nisi o taofi tetele e aofia ai Wichita, Kansas; Columbia, South Carolina; Boise, Idaho; ma St. Louis, Misuri. Sa i ai foi nisi o mea na tutupu i Las Vegas ma Niu Ioka .

E faʻapefea ona e iloa le faʻamalosi o le Aai

O nei tagata tafafao i le mafanafana e mafai ona faʻamoemoe i aso talitutusa i totonu o taulaga tetele i totonu o Amerika. Afai o oe mafaufauga, "Tuu mai ia te au i luga o le 1,000-futu slip'n slide!" e mafai ona e resitalaina i luga o le upega tafaʻilagi a le City mo le latou Fort Myers i le aso 17 o Tesema, lea e te maua ai se fusi lima, se pu vai, ma se taliga mata (ufi!).

O se tasi palota faasolosolo i le va o le $ 15 i le $ 25, e faalagolago i luga pe afai o oe o se tagata resitala muamua manu; tolu tau e $ 40; ma se pusa VIP o taʻutaʻu e le faʻaumatia e $ 60. O loʻo i ai se karma / alofa alofa i lenei mea i luga o le resitalaina, tuʻuina atu i faʻalāpotopotoga se avanoa e fefaʻasoaai ai ma Slide City ma volenitia se avanoa e fesoasoani ai i fafo.

Ae e Te leʻi Alu

Afai oe fuafua i le aumaia o lou aiga i le Faʻasalaga o le Aai, ia manatua o tagata uma e tatau ona 5 tausaga le matua ma le 46 inisi pe sili atu. E tatau ona e saini se faʻamagalo mo soʻo se tamaititi i lou aiga. E tatau i sliders ona tiʻetiʻe ma nofo i totonu o le pu i latou lava. O lona uiga afai ei ai se mea itiiti e mafai ona e fefe pe fefe ai i lenei 1,000 mita vai paʻu, atonu e te manao e teu mo se isi tausaga ma saili isi auala mo le mafanafana, e pei o le asiasi atu i se paka a le aiga . O le 'upega tafaʻilagi e faʻavaivaia foʻi le auai pe afai oe maʻitaga.

Faʻasalalau E lagolagoina e le Aʻai tagata faʻapitonuʻu ma faafiafiaga i totonu o aai taʻitasi o asiasiga. O se mea e ese mai i totonu o le atigipusa ae e mautinoa lava o se auala malie e fiafia ai i le la ma faʻafefe i totonu o le vai mo taimi. Afai e foliga mai lenei mea o se mea e tupu atoatoa ai le taumafanafana ia oe, mataala i luga o le upega tafaʻilagi mo aso e oʻo mai ma auiliiliga.

Faʻafefe o le Suavai Suavai-Faʻasalalau Isi

O nisi nei o paka vai paka o le malologa pe afai e te manaʻo e aumai lou aiga i luga o le vai pe afai e le sau le Aai i se eria lata ane ia oe:

Great Wolf Lodge

O le tele pito i tele o paka vai i Amerika i Matu, o le aiga o Wolf Wolf Lodge ei ai se nofoaga i Poconos faapea foi nofoaga e pei o Wisconsin Dells, Niagara Falls, Kansas City, ma isi mea.

O lenei taunuʻuga e lelei mo tamaiti o vaitausaga uma lava, e pei ona mafai e tamaiti laiti ona ave se fagu i latou i le alu i lalo o slide Whooping Hollow e faia faapitoa mo latou i lalo ifo o le 48 inisi.

Camelback Resort Lodge ma Aquatopia i Totonu o Suavai

E sili atu nai lo le na o se aiga, o Camelback o le pito sili lea ona faasee i luga / faasee i fafo o le vai i totonu o le US. E moni lava, e iai ni vaituloto e fitu, 13 vai e tafe, ma o se tietiega uila o le Venus Slyde Trap e ave i luga o le 608 futu faigamalaga i le tele o vaitafe, tafe vaitafe, ma le leai se totogi-pau ese mai matafe manaia.

Kalahari Resort

Faatasi ai ma nofoaga i Sandusky, Ohaio; Wisconsin Dells, Wisconsin; ma Poconos Mountains, Penisilevania ma isi mea o le a oʻo mai, o latou vaitafe mo le lelei mo tamaiti laiti faapea foi ma tagata matutua. O isi nofoaga o loʻo i ai nofoaga e aofia ai paka i totonu, paka taʻavale i fafo, le Spa Kalahari & Salon, ma le anoanoai o meaʻai.