2016 Initia Surf Festival Essential Guide

Adventure, Workshops, Musika, Siva, Art, Photography, Yoga

O le tausaga o le India Surf Festival o lona lima lona lima tausaga i le 2016, ma o le a sili atu ma sili atu nai lo se isi taimi! Saili le mea o le a tupu ma le auala e iloa ai i lenei tusiga.

O le a le Taʻaloga Taaloga uma?

Afai e te mateina le tafe, e saʻo oe! Ae ui i lea, o le igoa "India Surf Festival" e laitiiti lava le taufaasese e pei o le faiga o faafiafiaga nai lo na o le faasee. O loʻo faʻatulagaina e le Surfing Yogis (o se vaega o tagata faʻapitoa o loʻo faʻapotopotoina le faaseʻe, yoga, ma le natura), o se faʻafiafiaga faʻaleleia o le tasi e maua ai se tulaga fatufatuga mo le saolotoga o faʻamatalaga e aofia ai mea taugata, musika, siva, toi, ma ata pue.

E i ai foʻi le yoga i le vaveao. Afai oe lelei i se mea, ua valaʻauina oe e sau ma faʻaalia au taleni!

E le o se mea e ofo ai, o le tausamiga e alu ese mai le malosi i le malosi i tausaga taʻitasi. Mai le amataina ma le lotomaualalo e na o le 100 tagata na auai, ua tupu i le sili atu ma le 5,000 tagata auai ma ua ausia le aloaia faavaomalo o le faimalaga i Initia.

Taaloga

O mea autu na tutupu i le tausamiga o le Surf Expressions Championship, lea e faaali ai e le au taaalo a latou taʻavale, ma Initia SUP Cup. E le gata i lea, o le SUP Cup o le tauvaga tele lea a Stand up Paddle (SUP). O tagata faʻatau mai atunuu e sili atu i le 10 o le a suʻeina o latou tomai i se vaitau faigata. O le isi mea taua o le Kitesurfing Trophy. Manaʻo e vaʻai i se mea ofoofogia, maualuga le vave faʻataʻapeʻapeʻa apalai!

Aoaoga

Savalivali i luga o Vaivaega o le a faia mo i latou e mananao e alu i luga o le laupapa faʻaauau. O se fiafiaga fiafia faaleaiga, e mafai e tagata o vaitausaga uma ona auai ma leai se poto masani e tatau ai.

O faʻalavelave faʻafesoʻotaʻi Super SUP e mafai foi ona latou taumafai i lo latou tomai i le Yoga i luga o vai. I le faaopoopo atu i ai, o le a iai ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga masani) o faʻataʻitaʻiga ma mafutaga faʻaleaoaoga, mafutaga faaleaoaoga i le faimalaga, faʻapitoa foʻi ma vaʻavaʻaleʻaleʻa ma aʻoga.

Lini Manua

O se faʻamaumauga mo tagata pueata e faʻaalia le auala na latou puʻeina ai le agaga o le tausamiga, i le faaiuga o aso taitasi, o le a aoina e le faʻalapotopotoga o tausamiga ata, faʻamafaʻailogaina ma faʻaali atu mo tagata uma e vaʻaia.

Faatufugaga ma Musika

O le saolotoga e faʻaalia ai faʻamatalaga e faaauau pea i le po i tagata taaalo tagata, tagata taʻavale afi, tagata taʻavale, DJs, 'au soʻo, musika masani a Initia, ma faʻasalalauga i luga o musika i luga o se afi. O le ai ai ata faʻaalia ma faʻamavanoa avanoa mo tusiata e vali foʻi!

O afea o le Tausamiga e Fiafia?

Novema 12-14, 2016. E faia le tausamiga i aso masina uma e faaopoopo i le togafiti faʻapitoa!

O fea o loʻo faia ai le Tausamiga?

Lotus Eco Village Resort, beach beach, lata ane i Puri i Odisha. O le talafatai o Ramchandi o se tafaoga matagofie ma matagofie o le matafaga lea e faaigoa i le atua pulefaamalumalu, Atua Ramchandi.

Le Auala e Oo I Ai

O le sami o Ramchandi e mafai ona maua i luga o le auala ma o loʻo i luga o Marine Drive i le va o Konark ma Puri. E tusa ma le 28 kilomita mai Puri ma le fitu maila mai Konark (fale o le lauiloa Konark Temple ). O le malaevaalele lata ane o Bhubaneshwar, 70 kilomita le mamao, ma le nofoaafi lata ane i Puri. Mai le Puri, e mafai ona ave se taʻavale poo se moli rickshaw i le nofoaga o le tausamiga, poʻo le taʻavale mai le nofoaga o fonotaga i le CT Road, Puri.

O fea e Nofo ai

O avanoa eseese e maua, e fuafua i le paketi. Tolauapiga falelauapi ua faʻatutuina i totonu o vaomatua faʻataʻamilo i le nofoaga o le tausamiga, faʻatasi ai ma ni paʻu, aluga ma palanikeke ua saunia.

E mafai foi ona e aumai lou lava faleie ma nofo ai iina, o le filifiliga sili ona taugofie. Faʻasalaga e faʻamalosi, aua o le nofoaga o tolauapiga e leai se eletise ma e ui lava o loʻo i ai potu taele, o loʻo i ai i se isi itu. O le mauaina o le telefoni feaveaʻi e avea ma luitau. I le isi itu, afai e sili atu lou fiafia i mea na e maua, o le India Surf Festival na vavalalata ma OYO Rooms e ofoina atu fale talimalo i Puri.

Ia maitauina o avanoa o loʻo i luga e na o malo lava latou te resitala mo aso uma e tolu o le tausamiga. Afai e te manao e auai i aso filifilia, e tatau ona e faatulaga lau mea e nofo ai oe lava. Z Hotel i Puri o se fautuaga fautuaina ma potu lelei o le moe pe afai o loʻo e suʻe i se mea faʻaleleia ae le taugata.

Faamauina ma Tau

E tolu aso e pasia, e aofia ai fale, e mafai ona faʻatau mai le OYO Rooms website.

O le tau mo le tolauapiga e 7,500 rupees i le tagata. Afai e te aumaia lau lava faleie, e 5,000 rupees i le tagata. Mo fale talimalo i Puri, e 10,000 rupees i le tagata. E le gata i lea, o le tau o pasese e aofia ai le taeao, fonotaga, faafiafiaga musika, (ma felauaiga i luga o vaa pe a nofo Puri).

O le aso tasi e pasia ai le 2,000 rupees. O le tau o mafutaga faaleaoaoga e faaopoopo, ma e mai le 500 rupees mo le Yoga i le Matafaga i le 2,000 rupees i le aso mo Para Motoring.