2016 Toad Suck Daze

Hop i Lalo agai i Conway

Faʻamatalaga Faʻamatalaga:

Aso: Aperila 29-Me 1
Nofoaga: Downtown Conway
Faafiafiaga fuafuaga

O le ulufale atu ia Toad Suck Daze e leai se totogi.

Faʻamatalaga:

O le a le "Toadsuck?" Ia, o le igoa e le o faatatau i mea oe mafaufau. I tua pe a faimalaga vaʻalele i le Vaitafe o Arkansas, e mafai ona latou faimalaga pe a oʻo i le loloto le vai. A leai, o le auvaa ma a latou auvaa e tatau ona faatali i le vaitafe i le mea o loo i ai nei le Toad Suck Lock and Dam.

O i latou, i le avea ai ma ni failele lelei, sa latou faatalitali i le faletalimalo i le lotoifale ma na fai mai tagata o le malo, "e tamoe i luga o le fagu" seia oo ina latou vevela e pei o sekone. " O le mea lea o le tala lea na taʻu mai ai le igoa o le taulaga ma o le aso e faaigoaina i le taulaga.

Toad Suck Daze e malie tele mo le aiga uma. E iai a latou mea faʻapitoa mo tamaiti ae o mea uma na tutupu e fiafia tele i aiga.

E i ai foi a latou meaai lelei. Tausamiga meaai o se tasi lea o vaega pito sili ona lelei o soʻo se taʻaloga Arkansas . O loʻo i ai se mea lautele e masani ona maua, e aofia ai hamburgers, fajitas moa, kusi saito, suʻavaʻa, lole lole, palati ma sisiisi. E i ai ituaiga eseese o taumafataga o le tausamiga e maua mai e le au faipisinisi. E mafai ona e maua se mea mo tofo uma. E masani lava o faʻasalalau meaai i le tau mai le $ 1 (popcorn) i le $ 5-6 tala mo se sanuisi tele.

Toad Suck o loʻo tuʻuina atu foʻi musika mo tagata asiasi. I le 2015, na latou liliu atu i se faʻalapotopotoga laʻititi, faʻaitulagi faʻavae, ma atonu o le a faaauau pea i le 2016.

O loʻo latou taumafai e toe faʻaleleia nisi taleni i totonu o le lotoifale ma atinaʻe i le lotoifale mo nei tausamiga ma le lumanaʻi.

I le tautalagia o tusiata i le lotoifale, o loʻo faʻatau atu i latou e faʻatau atu oloa ma faʻatau atu a latou oloa. Conway e oʻo lava i se fale faapitoa "Toad Store" lea e mafai ai ona e faʻatau uma mea e te manaʻomia e faʻavasega ai oe mo Toad Suck Daze.

O loʻo tatalaina seia oʻo i le maeʻa o le tausamiga ina ia maua ai lau Toadobillia ao lelei. Fai mai le Faʻatulagaga Festival e faʻapea, o sikola e faʻapipii i le aso muamua o le tausamiga. Na faia e Toad Suck se taumafaiga faʻapitoa e tuʻuina atu ai i le atigipusa ma le tufuga se mea na iai. O se tasi lea o suiga tetele i le 2015 e faia ai le tausamiga e sili atu ona aoga mo pisinisi ma artists a Conway.

Afai e te leʻi alu lava i Toad Suck Daze pe leai ni nai tausaga, ua oʻo i le taimi e siaki ai.